Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου ( Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) ανακοινώνεται η σύσταση μιας παν- Ροδιακής χορευτικής ομάδας παραστάσεων με σκοπό την προβολή του παραδοσιακού χορευτικού, ενδυματολογικού και μουσικού μας πλούτου σε παραστάσεις, για τους επισκέπτες μα και τους κατοίκους του νησιού μας , σε συνέδρια, φεστιβάλ , πολιτιστικές εκδηλώσεις , και όπου χρειαστεί να εκπροσωπηθεί το νησί και ο Δήμος Ροδίων .
Η ομάδα θα απαρτίζετε από ένα χορευτικό ζευγάρι από κάθε τοπικό διαμέρισμα που με την ιδιαίτερη ενδυμασία του θα εκπροσωπείτε το σύνολο των παραδοσιακών φορεσιών του νησιού μας.Την επιλογή του ζευγαριού θα την έχει ο δάσκαλος του συλλόγου ή σωματείου όπου και ανήκει .


Οι παραστάσεις θα δίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σε χώρους όπως πχ το κιν/θέατρον ΡΟΔΟΝ ή σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους σε διάφορα μέρη του νησιού.
Τη διδασκαλία και την ευθύνη της ομάδας και των παραστάσεων θα την έχει ο κ. Τζέλλος Ευάγγελος χοροδιδάσκαλος και υπάλληλος του ΔΟΠΑΡ.
Τα μαθήματα της ομάδας θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα (δυο ώρες)κάθε Παρασκευή απόγευμα 20.30-22.30.στην αίθουσα χορού του ΔΟΠΑΡ.
Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ευάγγελο Τζέλλο στο τηλέφωνο 6972817194 ή στο 22410 27427 (εσωτ.9) .

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ

COLIADIS ALEXANDRE-BASILE