Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας (Δ.Ο.Π.) που συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στα γραφεία του Οργανισμού, σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 191/28.9.2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και του Δημάρχου Αντώνη Β. Καμπουράκη.
Πρόεδρος του οργανισμού παραμένει ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Οργάνωσης κ. Γεώργιος Τριάντος και Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γιάννης Καμπούρης. Ως τακτικά μέλη της εκτελεστικής επιτροπής εκλέχθηκαν ο κ. Δημήτριος Ιντζές και η κα Δέσποινα Χατζηδιάκου και ως αναπληρωματικά ο κ. Νικόλαος Πούπουζας και ο κ. Ιωάννης Τσαγκάρης.
Σημειώνεται ότι στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π. συμμετέχουν επίσης σύμφωνα με την απόφαση 191/28.9.2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, η κα Μάνθα Ζιώγου, ο κ. Σάββας Καραταπάνης, η κα Ειρήνη Δελαπόρτα, ο κ. Γιώργος Αλεξίου και ο κ. Ματθαίος Παυλίδης (ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων).
«Συνεχίζουμε με γνώμονα τη μέχρι τώρα σημαντική πορεία του Οργανισμού στον τομέα της Πρόνοιας. Οι ανάγκες της Κοινωνίας είναι αυξημένες και στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο έργο μας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠ, Γ. Τριάντος.
Παράλληλα, ο κ. Τριάντος ανακοίνωσε την προμήθεια ενός νέου οχήματος μεταφοράς για τις ανάγκες της δομής του Συσσιτίου του Δ.Ο.Π. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Με την προμήθεια ενός νέου αυτοκινήτου μεταφοράς, ολοκληρώνεται η ανανέωση των μέσων της δομής συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας. Με τον τρόπο αυτό δίνεται οριστική λύση στα προβλήματα μεταφοράς του συσσιτίου, απαλλάσσεται ο Οργανισμός από παλαιωμένα οχήματα και εξοικονομούνται μέσα για τη διανομή εκτός πόλεως Ρόδου. Με σχέδιο και συνέπεια, σύμφωνα και με τις οδηγίες του δημάρχου Α. Καμπουράκη και τη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου, προχωράμε».

Εκ του γραφείου τύπου

NO COMMENTS