ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ – ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει και την περιοχή μας και κατά πάσα πιθανότητα θα διαρκέσει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, αναβάλλεται η πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου  (Είσοδος Θεάτρου Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη»), στο πλαίσιο της διοργάνωσης περιπατητικής-πεζοπορικής-κολυμβητικής ομάδας δημοτών-πολιτών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 04 Απριλίου 2023, στις 16:00.

   Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας ενημέρωσης μεταφέρεται ημερολογιακά την Πέμπτη 06 Απριλίου 2023 στις 16:00 στο ίδιο χώρο, δηλαδή στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου  (Είσοδος Θεάτρου Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη»).

Χορηγός Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο «Λυχνάρι».

 ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οργανώνεται η συγκρότηση περιπατητικής-πεζοπορικής-κολυμβητικής ομάδας πολιτών – δημοτών Δήμου Ρόδου, από το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, με στόχο την δωρεάν εβδομαδιαία απογευματινή ερασιτεχνική αθλητική ενεργοποίηση των δημοτών – πολιτών του Δήμου μας, αλλά και την θωράκιση της υγείας, ευεξίας και ενδυνάμωσης τους, μέσα από αυτήν την συμμετοχική ομαδική δραστηριότητα, που απευθύνεται σε όλους τους ενηλίκους, ανεξαιρέτως, χωρίς ηλικιακά όρια και για όλη τη διάρκεια του έτους.


Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να πιστοποιήσουν με σχετική υπεύθυνη δήλωσή τους (δια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας gov.gr), ότι είναι απολύτως υγιείς, μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ήπιες αθλητικές δραστηριότητες και αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ατομική συμμετοχή τους. Οι ανήλικοι συμμετέχοντες πρέπει να συνοδεύονται, απαραιτήτως, από τους γονείς τους.
Πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με αθλητική ενδυμασία, την Τρίτη 04 Απριλίου 2023 στις 16:00, στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου (Είσοδος Θεάτρου Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη»).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2241035937 Δευτέρα – Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες και ώρες) 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. (Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Ρόδου)
Χορηγός Επικοινωνίας: Ραδιόφωνο «Λυχνάρι»

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

NO COMMENTS