Στα παιδιά της Ρόδου μας, τα οποία κάνουν σήμερα το πρώτο μεγάλο βήμα στη ζωή τους, με την επιτυχία της εισαγωγής τους στην ανώτατη εκπαίδευση, θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ από καρδιάς Καλό Ξεκίνημα στη νέα ζωή τους και Καλή Σταδιοδρομία.
Βάλτε τα δυνατά σας και εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Πιστεύουμε σε σας και στο μέλλον που θα δημιουργήσετε, για τον τόπο μας.

Στα παιδιά της Ρόδου μας, που δεν πέτυχαν αυτό που επεδίωκαν, θέλω να τους πω, να μην το βάλουν κάτω. Τίποτα δεν τελειώνει με μια προσπάθεια. Χαμένη είναι μόνον η μάχη, που εσύ νομίζεις ότι έχασες.
Η ζωή είναι μπροστά σας, τολμήστε να διεκδικήσετε τα όνειρά σας και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας πείσει για το αντίθετο. Η Ρόδος, ο τόπος σας, περιμένει πολλά από σας και είμαι βέβαιος πως θα το κάνετε με επιτυχία. Ένα πέσιμο, είναι ασήμαντο, εάν ακολουθείται από ένα ξανασήκωμα. Η ροδίτικη ψυχή σας, στο τέλος πάντα θα νικάει!

Θέλω να συγχαρώ επίσης τους γονείς και τους καθηγητές μας, οι οποίοι είναι όπως πάντα, στο πλευρό των παιδιών μας. Είναι ανεκτίμητη η προσφορά τους, προκειμένου να τα στηρίζουν με την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους, για να γίνουν εκείνο που αξίζουν. Και μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Τα Νιάτα είναι το μέλλον της Ρόδου. Και η Ρόδος μας, έχει μεγάλη ανάγκη από μορφωμένα νέα παιδιά. Με παιδεία και με ακαδημαϊκά εφόδιά.

Γι’ αυτό και ως Δημοτική Αρχή δουλεύουμε για τη βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού μας, ώστε τα παιδιά μας να έχουν τις ευκαιρίες, για να αξιοποιήσουν εδώ στον τόπο μας, τις γνώσεις τους, τα πτυχία τους, τα ταλέντα τους, τις καινοτόμες ιδέες τους και τη δημιουργικότητά τους.

 

NO COMMENTS