ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου / παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων που δρομολογήθηκαν στη Μεσαιωνική πόλη

0
105
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ Δημήτριος Τσίκκης, έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00 σε συνέντευξη Τύπου/παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων που δρομολογήθηκαν για την εξυπηρέτηση κατοίκων, ελεύθερων επαγγελματιών και επισκεπτών της Μεσαιωνικής πόλης, με στόχο:

α) την προστασία του μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς,

β) τη σταδιακή μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και

γ) την έμπρακτη στήριξη των ανθρώπων του τόπου μας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, οι δημοσιογράφοι θα σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο λιμάνι της Ακαντιάς, απ’ όπου θα μετακινηθούν με το *λεωφορείο που έχει δρομολογηθεί από την Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ, προς τη Μεσαιωνική πόλη. Από εκεί θα οδηγηθούν με τα ηλεκτροκίνητα οχήματα στα σημεία της συνέντευξης.

*Πρόκειται για το λεωφορείο που εξυπηρετεί τη μετακίνηση των πολιτών που επιθυμούν να επισκεφθούν ή δραστηριοποιούνται εντός της Μεσαιωνικής πόλης καθημερινά από την Ακαντιά.

NO COMMENTS