Πιστό στο ραντεβού του και δείχνοντας τον κοινωνικό του χαρακτήρα για ακόμη μια φορά, το Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου 2020, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου με το σύνθημα «ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ», συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας που δώρισαν δημότες μας κατά την έξοδο τους από μεγάλα καταστήματα του νησιού μας.


Τα τρόφιμα παραδόθηκαν την ίδια ημέρα στο χώρο του συσσιτίου από τον αρχηγό του συστήματος κ. Νίκο Φλεβάρη, τους υπαρχηγούς, τους βαθμοφόρους αγέλης – ομάδας – κοινότητας καθώς και τα μέλη του συστήματος που συμμετείχαν στη δράση στη Διευθύντρια του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Δέσποινα – Θέτιδα Πάττα, στην Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ειρήνη Κοτζαμπασάκη, στην Κοινωνική Λειτουργό κ. Ευαγγελία Ιγνατίου και στην Κοινωνική Λειτουργό της Δομής Παροχής Συσσιτίου κ. Δέσποινα Περάκη.
Επίσης τρόφιμα μακράς διαρκείας παρέδωσε το Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στη ¨Δομή Παροχής Συσσιτίου¨ τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, για τις ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο παραπάνω πρόγραμμα .


Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος , Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διευθύντρια του Οργανισμού , εκφράζουν για άλλη μία φορά τις θερμές τους ευχαριστίες στα μέλη του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου καθώς και στα μέλη του Παραρτήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και τη συνεχή στήριξή τους στο Ίδρυμά μας.

NO COMMENTS