Σας ενημερώνουμε ότι μεταξύ 18ης – και 30ης Οκτωβρίου 2021, θα διεξαχθεί, εκ νέου, το προπονητικό Camp Beach Volley με 55 (πενήντα πέντε) αλλοδαπούς αθλητές πετοσφαίρισης και συνοδούς (πλήρως εμβολιασμένους), χωρίς φιλάθλους-θεατές, στον ευρύτερο χώρο της Παραλίας Τσαμπίκας της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με διοργανώτρια την γερμανική εταιρεία Beach Me σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία αθλητικών διοργανώσεων Volleylink Sport Agency, τηρουμένων απαρεγκλίτως των θεσπισμένων σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, περί της COVID -19, ως δράση που ευελπιστεί να αποτελέσει, μεταξύ άλλων, μια περαιτέρω προσπάθεια ενθάρρυνσης και εμπέδωσης του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας.
Η αθλητική αυτή δραστηριότητα (προπονητικό camp), σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία, πραγματοποιείται επίσης στην Πορτογαλία, Ιταλία και Γερμανία, ενώ αναμένεται να επαναλαμβάνεται, ανελλιπώς, εάν βεβαίως οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, κατά τις χρονικές περιόδους Μαΐου & Οκτωβρίου στο νησί μας, όπως συνέβη ακριβώς με εξαιρετική επιτυχία και τον Οκτώβριο του 2020.
Η, εν λόγω, διοργάνωση πραγματοποιείται με την σημαντική υποστήριξη της καθ’ ύλην αρμόδιας Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, της Αντιδημαρχίας των Δ.Ε. Αρχαγγέλου, Ιαλυσού, Καλλιθέας, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου και της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσων Α΄, που ευγενικά παραχώρησε προς χρήση τον συγκεκριμένο χώρο {σχετική απόφαση αρ. πρωτ. 72127 ΑΠΑ/01-10-2021 (15529 ΕΞΕ/05-03-2021 ΑΔΑ: 62Φ0Η-Υ0Χ)}. Επιπροσθέτως, από τον Οκτώβριο 2020 ήδη, με το υπ’ αριθμ, 3110/02-10-2020 έγγραφο της, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναγνωρίζει την προαναφερόμενη αθλητική δράση, ενώ αντιστοίχως η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες είναι πλήρως ενημερωμένοι και σύμφωνοι με την σημαντική αυτή αθλητική – τουριστική δραστηριότητα.
Το «Ραδιόφωνο Λυχνάρι», είναι ο ραδιοφωνικός χορηγός επικοινωνίας της δράσης.

Ο
Αντιδήμαρχος
Πολιτισμού, Επικοινωνίας,
Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων
Δήμου Ρόδου

Coliadis Alexandre-Basile (Αλέξης)

NO COMMENTS