Παράταση υποβολής αιτήσεων έως τις 10.2.2021 για το επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου

0
169

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης στο  Πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους» που διοργανώνει το τμήμα  Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Δήμο Ρόδου, σας ενημερώνουμε πως η  εγγραφή παρατείνεται έως τις 10.2.2021.

Το πρόγραμμα  «Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός: Ο κάθε δημότης μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλε-κπαίδευσης ή αποστέλλεται με e-mail, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μία κάθε μήνα) συναντήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, κατά τις οποίες υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για συγκεκριμένες ειδικότητες (πχ. εκπαιδευτικών), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).

Το Πρόγραμμα απευθύνεται:

α) σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου και

β) σε αποφοίτους Λυκείου

Λόγω της συνεργασίας με το Δήμο Ρόδου, τα ετήσια δίδακτρα είναι 100 ευρώ και καταβάλλονται σε δύο δόσεις (αντί 250 ευρώ).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται έως την 10η Φεβρουαρίου  2021

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν αναλυτικά την προκήρυξη εδώ:

Σύνδεσμος εγγραφής : https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=444

Για περισσότερες πληροφορίες: Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, κα Ελευθερία Φτακλάκη,   el.ftaklaki@gmail.com

NO COMMENTS