Ομιλία της Προϊσταμένης του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Δ.Ο.Π. για την επιθετική συμπεριφορά στην παιδική ηλικία

0
102

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             Ρόδος,  8 /  11 / 2019

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ          

ΙΔΡΥΜΑ                                                

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΕΦΗΒΩΝ & ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

ΜΕ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 

Ταχ. Διευθ.      : Ιωάννου Μεταξά 1

Τ.Κ. 85131 Ρόδος

Πληροφορίες   :  Παυλίδη Σοφία

Τηλέφωνο       :  22410  -44620

Φαξ                :  22410  -44607

Ηλ. Ταχ.         :  doparh@otenet.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο κατάμεστο από γονείς και εκπαιδευτικούς Νεστορίδειο Μέλαθρον πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019  ομιλία της Προϊσταμένης του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του Δ.Ο.Π. κ. Σοφίας Παυλίδη – Παιδοψυχολόγου για την επιθετική συμπεριφορά στην παιδική ηλικία κατόπιν αιτήματος του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου καθώς και του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του .

Μετά το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Η  συζήτηση κινήθηκε γύρω από ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους και αφορούσε την διαχείριση της επιθετικής συμπεριφοράς των παιδιών, όταν αυτή εκδηλώνεται στο σπίτι και στο σχολείο.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος – Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, τα μέλη του Δ.Σ. , η Διεύθυνση και το προσωπικό  του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ,ευχαριστούν το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του για την πρόσκληση και δηλώνουν ότι είναι πάντα διαθέσιμοι στην διενέργεια αντίστοιχων δράσεων από σχολεία και φορείς του νησιού μας.

NO COMMENTS