Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων, στο οποίο ο Δήμος Ρόδου είναι επικεφαλής εταίρος, πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομή με την αρωγή του κ. Γεώργιου Τριάντου, αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, την Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από τις 11:00π.μ έως 13:00μ.μ στο πάρκο Ροδίνι.

Σε περίπου 750 ωφελούμενους στο νησί της Ρόδου θα διανεμηθούν, από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και στις κατά τόπους ενότητες με την υποστήριξη των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι, 6 τόνοι τροφίμων μακράς διάρκειας (αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, φασόλια, φακές, γάλα εβαπορέ), 0,5 τόνο κρέας και 1 τόνο τυροκομικά (φέτα και γραβιέρα).

Οι ωφελούμενοι ανήκουν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι δήλωσαν στις αιτήσεις τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ, καθώς και το σημείο διανομής που επιθυμούν να παραλάβουν.

Η ποσότητα που θα λάβει ο/η κάθε δικαιούχος αναλογεί στον αριθμό των μελών του νοικοκυριού του/της. Για την παραλαβή των πραγμάτων είναι απαραίτητο να προσκομίσει έγγραφό με τον ΑΜΚΑ, ακόμη αν δεν παραλάβει ο δικαιούχος απαιτείται εξουσιοδότηση και επίδειξη ταυτότητας του εξουσιοδοτημένου προσώπου.

 

NO COMMENTS