Παραδόθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου 134 tablets, στους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων του νησιού μας.
Με δική τους ευθύνη, θα τα μοιράσουν για χρήση στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.


Τα tablets σήμερα παρέδωσαν στους διευθυντές των γυμνασίων και λυκείων του νησιού μας, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, ο αντιδήμαρχος παιδείας Στράτος Καρίκης ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σάββας Χριστοδούλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αναβάθμισης σχολικών μονάδων Αθανάσιος Στάμος και η αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κική Αποστολίδη- Πάττα.


Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ρόδου, ανέφερε τα ακόλουθα:
«Στηρίζουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και τα παιδιά τους αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Η δημοτική αρχή έγκαιρα, επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, προχώρησε στην προμήθεια και χορήγηση ηλεκτρονικών υπολογιστών στα σχολεία του νησιού μας. Ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες από πολύ νωρίς, για να μπορούν τα παιδιά τους να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία. Για να έχουν όλα τα παιδιά μας, ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση. Από τον Σεπτέμβριο με το ξεκίνημα της νέας σχολικής περιόδου, θα χορηγήσουμε στα σχολεία της Ρόδου και άλλους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που υπάρχουν».

NO COMMENTS