Θέλω να ευχηθώ από την καρδιά μου καλή επιτυχία στις υποψήφιες και τους υποψήφιους της Ρόδου μας που βιώνουν μια στιγμή – ορόσημο για τη ζωή τους, ξεκινώντας τις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η σκέψη όλων μας είναι κοντά τους, τώρα που κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα προς την ενήλικη ζωή και τα όνειρά τους.
Ο δικός τους αγώνας για τη γνώση, γεννά την ελπίδα για όλους μας. Στα πρόσωπά τους βλέπουμε το φωτεινό μέλλον του τόπου μας. Τους αυριανούς επιστήμονες και επαγγελματίες της Ρόδου μας. Τις νέες και τους νέους Ροδίτες που θα πάρουν στα χέρια τους με αυτοπεποίθηση την τύχη του νησιού μας και θα το σηκώσουν ακόμη πιο ψηλά, με τα εφόδιά τους, τα ταλέντα τους, τις δεξιότητές τους και τις διακρίσεις τους.
Όμως, όσο σημαντικός κι αν είναι ο αγώνας που δίνουν σήμερα, δεν θα κρίνει ολόκληρη τη ζωή τους. Γι’ αυτό και πρέπει να τον δώσουν με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους και θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να βρουν αυτό που θέλουν και να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Στους γονείς των παιδιών και στους καθηγητές τους εύχομαι ολόψυχα να δικαιωθούν οι θυσίες και οι κόποι τους και να τα καμαρώσουν όπως θέλουν.
Καλά αποτελέσματα για όλες και όλους.

NO COMMENTS