Μακρά συνεργασία του Δημάρχου Ρόδου κ. Καμπουράκη με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο

0
188

Η πρώτη εργάσιμη του 2020, ημέρα δουλειάς και στοχοθέτησης.  

Πολύωρη συνάντηση εργασίας είχε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στο γραφείο του , ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης ,με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς, οι προτεραιότητες  και οι στόχοι που θέτει η δημοτική αρχή, ενόψει της κατάρτισης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, καταρτίζεται μετά από συνεργασία που έχει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με τις Περιφέρειες όλης της χώρας μας.

Ο Δήμος Ρόδου όπως διαφάνηκε, από την σημερινή συνεργασία που είχε ο κ. Καμπουράκης με τον κ. Χατζημάρκο, σκοπεύει, εντός του 2020, να δρομολογήσει  και να ζητήσει την χρηματοδότηση έργων από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, τα οποία δεν μπορούν λόγω οδηγού  εφαρμογής, να χρηματοδοτηθούν από άλλες πηγές χρηματοδότησης.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρώτη εργάσιμη του 2020, μας βρίσκει μπροστά στους στόχους που την πρώτη ουσιαστικά χρονιά της θητείας μας, το 2020, έχουμε θέσει και η υλοποίησή τους προϋποθέτει επαρκή χρηματοδότηση και αγαστή συνεργασία με τους φορείς που μπορούν να την καλύψουν.»

NO COMMENTS