-Φιλοξενήθηκε από τον ΠΡΟΤΟΥΡ και ξεναγήθηκε σε όλο το νησί, αναζητώντας  το νέο προορισμό του Bollywood!

 Τον κορυφαίο Location Scouter του Ινδικού Κινηματογράφου, Natarajan Ramji, φιλοξένησε ο ΠΡΟΤΟΥΡ στη Ρόδο το διάστημα από 5 έως και τις 8 Ιουνίου. Στο πλαίσιο της στόχευσης για την προβολή του προορισμού μέσω των κινηματογραφικών παραγωγών και την ανάπτυξη του κινηματογραφικού τουρισμού, ο ΠΡΟΤΟΥΡ επιχειρεί «άνοιγμα» στην Ινδία, που διαθέτει τεράστια κινηματογραφική βιομηχανία η οποία δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Στην 40ετή καριέρα του ο Natarajan Ramji, έχει ταξιδέψει σε 140 χώρες προκειμένου να επιλέξει τις πιο ξεχωριστές και μαγευτικές τοποθεσίες για περισσότερες από 1200 ταινίες, μουσικά βίντεο κλιπ κλπ. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Ρόδο και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το νησί προσφέρει πληθώρα πανέμορφων τοπίων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως «σκηνικό» στις κινηματογραφικές παραγωγές του Bollywood.

Σε όλες τις τοποθεσίες και σε όλα τα σημεία που μπορούν να αξιοποιηθούν για την πραγματοποίηση των  κινηματογραφικών γυρισμάτων, φρόντισαν να συνοδεύσουν τον κ. Natarajan Ramj κατά την διάρκεια της τριήμερής του παραμονής του στη Ρόδο τα στελέχη του ΠΡΟΤΟΥΡ. Παρείχαν επίσης στον Ινδό, βραβευμένο scouter που είναι γνωστός και με το προσωνύμιο “Location guru”, πλούσιο πληροφοριακό υλικό.

Ο κύριος Ramji συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κύριο Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος ανέφερε ότι η Ρόδος φιλοξένησε στο παρελθόν σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλιγουντ, ενώ πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου γυρίστηκαν στο νησί. Ο κ. Καμπουράκης αναφέρθηκε στις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει η Ρόδος για κινηματογραφικές λήψεις, λόγω των “μαγευτικών” της τοποθεσιών και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι ανοιχτή σε συνεργασίες.

Από τη Ρόδο, ο Location Scouter του Ινδικού Κινηματογράφου Natarajan Ramji,  αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις δηλώνοντας ότι πρόκειται να επιστρέψει σύντομα.

Τα στελέχη του ΠΡΟΤΟΥΡ, προέτρεψαν τον κ. Ramji  να επισκεφθεί  και το νησί της Χάλκης, όπου τον συνόδευσαν. Ο Ινδός scouter  συνάντησε το Δήμαρχο κύριο Άγγελο Φραγκάκη με τον οποίο συνομίλησε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.

O Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ, κ. Αλέξανδρος Κολιάδης ευχαριστεί όλους όσοι υποστήριξαν τη φιλοξενία του κ. Natarajan Ramj στη Ρόδο.

 

 Από το γραφείο τύπου

NO COMMENTS