Την Κυριακή 4 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, όλοι δείξαμε το ενδιαφέρον μας για τα αδεσποτάκια του Δήμου μας.
Σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου, όπως και κάθε μέρα, όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε το ίδιο ενδιαφέρον γιατί τα αδέσποτα ζώα έχουν την ίδια ανάγκη για φροντίδα με χθες.
Τα ζώα ζούσαν πάντα μαζί με τον άνθρωπο, συμπορεύονταν με τον άνθρωπο και έχουν την τιμητική τους κάθε μέρα. Δεν είναι παιχνίδια, δεν είναι αντικείμενα, έχουν ψυχή και τους αξίζει ο σεβασμός, η αγάπη και η φροντίδα μας.
Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που εθελοντικά στέκονται δίπλα στα αδέσποτα και βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο προσφέροντας από τον πολύτιμο χρόνο τους.
Ο Δήμος Ρόδου μέσα από την Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα είναι μαζί με τους πολίτες σε αυτό το μεγάλο έργο και προσπαθεί για μια άλλη προσέγγιση στη φροντίδα για τα αδεσποτάκια μας.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές αλλά και τους συνεργάτες μας στην Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα για την καλή συνεργασία και ευελπιστώ σε ακόμα καλύτερη στο μέλλον, πάντα προς όφελος των ζώων και μέχρι να εξαλειφθεί το πρόβλημα των αδέσποτων στον Δήμο μας.
Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί….
ΑΓΑΠΗ….. ΦΡΟΝΤΙΔΑ….. ΑΓΚΑΛΙΑ…. για όλα τα αδέσποτα.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
Τομέα Πρωτογενούς Ανάπτυξης

Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη

NO COMMENTS