«Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών – Έκδοση ΦΕΚ για την έναρξη λειτουργίας δυο νέων Κ.Ε.Π. στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη και στη Δημοτική Κοινότητα Λίνδου».

Λαμβάνοντας υπόψιν την έλλειψη Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών στη συνοικία του Άγιου Ιωάννη και στη Δημοτική Κοινότητα της Λίνδου, όπου οι συμπολίτες μας προκειμένου να εξυπηρετηθούν είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στο Κ.Ε.Π. στους Άγιους Αποστόλους ή στο Κ.Ε.Π. της οδού Έρνεστ Μπέβιν και αντίστοιχα οι πολίτες των Δημοτικών Κοινοτήτων της Λίνδου, της Καλάθου και της Πυλώνας στο Κ.Ε.Π της Κοινότητας Λάρδου, προτάθηκε η δημιουργία δυο νέων Κ.Ε.Π.

Διεκπεραιώνοντας όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες στο αρμόδιο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου ανήκει η εποπτεία της λειτουργίας των Κ.Ε.Π., είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι εκδόθηκαν τα υπ. αριθμ. ΦΕΚ 2629/Β΄/29.06.2020 και ΦΕΚ 1363/Β΄/14.04.2020 σύμφωνα με τα οποία ορίζεται η έναρξη της λειτουργίας των ΚΕΠ στον Άγιο Ιωάννη και στη Δημοτική Κοινότητα Λίνδου.

Μετά την εξεύρεση των κατάλληλων χώρων για τη στέγασή τους, το Κ.Ε.Π. του Άγιου Ιωάννη θα στεγαστεί στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 87, απέναντι από τον ιερό ναό του Αγ. Ιωάννη, όπου σήμερα λειτουργεί και το Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου μας και αντίστοιχα, το Κ.Ε.Π. της Κοινότητας Λίνδου θα στεγαστεί εντός του Δημοτικού Καταστήματος της Κοινότητας.

Για όλα τα ανωτέρω θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ρόδου για την άριστη συνεργασία και την αποδοχή των προτάσεών μου, τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κ. Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό κ. Γ. Γεωργαντά για την άμεση ανταπόκρισή τους, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν στην υλοποίηση του στόχου αυτού.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Δ. Καμπούρης
Αντιδήμαρχος
Διοικητικής Εξυπηρέτησης
του Πολίτη, ΚΕΠ και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης
Δήμου Ρόδου

NO COMMENTS