Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου – ΔΟΠΑΡ, με αφορμή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, εγκαινιάζει μία πρωτότυπη διαδικτυακή δράση με τίτλο Ιστορίες Εξωστρέφειας – Inside Out Stories, στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Κέντρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Συγκεκριμένα, συγγραφείς, μεταφραστές, ηθοποιοί, μουσικοί, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, σκηνοθέτες με τους οποίους το ΔΚΣΜΡ έχει συνεργαστεί σε ποικίλες δράσεις του, σ’ ένα σύντομο βίντεο διαβάζουν ένα απόσπασμα  ή κάποιους στίχους από αγαπημένο τους βιβλίο ή ποίημα αντίστοιχα, και χαρίζουν στο κοινό της Ρόδου, παιδιά και ενηλίκους, λέξεις αισιοδοξίας!!! Τα βίντεο θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στο Facebook στις σελίδες του ΔΚΣΜΡ και του ΔΟΠΑΡ τη Λαμπρή Εβδομάδα.

Μένουμε Σπίτι δε σημαίνει μένουμε στάσιμοι κι αδρανείς, δεν κατεβάζουμε τα ρολά, αλλά προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα.

Μένουμε Σπίτι και γινόμαστε δημιουργικοί για μας ως προσωπικότητες, ως επαγγελματίες, δημιουργικοί για τα παιδιά μας, για την οικογένειά μας.

Μένουμε Σπίτι και εργαζόμαστε για την Επόμενη Μέρα.

Είναι ευκαιρία να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, την ανθρώπινη πλευρά μας και ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Είναι ευκαιρία μέσω της Τεχνολογίας και των Κοινωνικών Δικτύων να έρθουμε κοντά με συνεργάτες και φίλους.

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου – ΔΟΠΑΡ δίνει το «παρών» και στέλνει Μηνύματα Αισιοδοξίας!!!

NO COMMENTS