Σταθερή αξία στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, των γνωστών repeaters, αποτελεί η Ρόδος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία με τις συνεχόμενες βραβεύσεις των φίλων της Ρόδου που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κάθε χρόνο, καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου καθώς και από το αμείωτο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι λάτρεις του νησιού για αυτές τις βραβεύσεις.

Αφιερωμένη λοιπόν εξ ολοκλήρου στους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά δεκαετιών, που προτιμούν την περιοχή μας και αυτά που τους προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι μια δεύτερη πατρίδα τους, ήταν για άλλη μία φορά, η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στους φίλους της Ρόδου, που διοργάνωσε στα μέσα Σεπτεμβρίου 2022 η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου.

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε η επί σειρά ετών διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου Βεατρίκη Σέρβου, που επέστρεψε εκ νέου στη θέση της με απόφαση του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη.

Βραβεύθηκαν: η κα Mary Harding από την Αγγλία που ήλθε για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1982 στα 23 της μόλις χρόνια και από τότε έρχεται ανελλιπώς στο νησί, συχνά και δύο φορές τον χρόνο. Συνολικά έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 70 φορές ενώ αγαπημένο της μέρος είναι η Λίνδος που την νοιώθει σαν δεύτερο σπίτι της. Αγαπά, όπως η ίδια δηλώνει, τους ανθρώπους της Ρόδου και τη θαυμάσια φιλοξενία τους, τον πολιτισμό και την πανέμορφη φύση του νησιού, αλλά και την απίθανη ροδίτικη γαστρονομία! Φέτος ήλθε στη Ρόδο για διακοπές μιας εβδομάδας το Πάσχα και τώρα τον Σεπτέμβριο για δύο εβδομάδες. Στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων συνοδευόταν από την φίλη της κα Depee Davidi.

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος και λάτρης του νησιού κα Patrizia Cazzola που ερωτεύτηκε τη Ρόδο από την πρώτη φορά που ήλθε στο νησί το μακρινό 1987 και από τότε έρχεται για διακοπές κάθε χρόνο, επί 35 συναπτά έτη! Έχει προβάλλει τη Ρόδο σε όλα τα ιταλικά έντυπα που έχει εργασθεί κατά καιρούς, έχει πολλούς φίλους στο νησί, ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει στο ξενοδοχείο Marco Polo Mansion.

Τέλος, βραβεύθηκε ο Δανός Claus Roemler που έρχεται για διακοπές στη Ρόδο τα τελευταία 19 έτη, είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας κας Τζένης Μήτση και διαμένει στο ξενοδοχείο Mitsis Petit Palais.

Η κα Σέρβου απευθυνόμενη στους αγαπημένους φίλους της Ρόδου, αυτή τη φορά Από Ιταλία, Δανία και Αγγλία και μεταφέροντας το μήνυμα του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού Αθανάσιου Βυρίνη, υπογράμμισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».
Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την κα Σέρβου για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με άλλα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού μοίρασαν στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες πλούσιο ενημερωτικό υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού, μελεκούνια, καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε. και Ν. Τατάκης – Tatakis Wine – Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema – History of Rhodes “Throne of Helios”και αναμνηστικά δώρα από τα τέκνα του αείμνηστου Ροδίτη επιχειρηματία Αναστασίου Ι. Χατζημανώλη.

NO COMMENTS