Γ.Καμπούρης: «Στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση όλων των πολιτών»

0
338

Ενημερωτικές επισκέψεις στις δημοτικές ενότητες  του νησιού  της Ρόδου , θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Καμπούρης. Με επιστολή του προς τους χωρικούς αντιδημάρχους κ.κ. Νίκο Καραμαρίτη, Γιώργο Πατσάη, Τάσο Σπανό και Νεκτάριο Φλοσκάκη, ο κ. Καμπούρης τους ενημερώνει , πως τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τις δημοτικές ενότητες Ιαλυσού , Πεταλούδων , Αφάντου, Καμείρου , Αταβύρου , Καλλιθέας, Αρχαγγέλου, Λινίδων και Νότιας Ρόδου, για να ασχοληθεί με τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του ο κ . Καμπούρης που θα συνοδεύεται από υπηρεσιακούς παράγοντες ,  θα ενημερωθεί και θα καταγράψει τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, σε κάθε δημοτική ενότητα του νησιού μας. Πολιτική βούληση της νέας δημοτικής αρχής είναι η έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών του νησιού μας , ακόμη και του πιο απομακρυσμένου χωριού, από τις υπηρεσίες του Δήμου που λειτουργούν στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, με την ολοκλήρωση των ενημερωτικών επισκέψεων στις δημοτικές ενότητες και αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των προβλημάτων , ο κ. Καμπούρης, θα ανακοινώσει  τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών για τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Δεύτερα 07 Οκτωβρίου ώρα 10,00 στη Δημοτική  Ενότητα Ιαλυσού.

Τρίτη 08 Οκτωβρίου ώρα 10,00 στις Δημοτικές  Ενότητες Πεταλούδων και Αφάντου, Τετάρτη 09 Οκτωβρίου ώρα 10,00 στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου,

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ώρα 10,00 στη Δημοτική  Ενότητα Αταβύρου,

Δεύτερα 14 Οκτωβρίου ώρα 10,00 στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας,

Τρίτη 15 Οκτωβρίου ώρα 10,00 στη Δημοτική  Ενότητα Αρχαγγέλου,

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ώρα 10,00, στη Δημοτική . Ενότητα Λινδίων,

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου ώρα 10,00 στη Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου.

NO COMMENTS