Τη νέα ηγεσία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου και ειδικότερα τον αρχηγό κύριο Δημήτρη Γαλατά, την υπαρχηγό Α΄ κυρία Μαρία Φέγκου και τον υπαρχηγό Β’ κύριο Μανώλη Παπασταμάτη, οι οποίοι συνοδεύονταν από την πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κυρία Δέσποινα Δελαπόρτα, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου, κύριος Στράτος Καρίκης.
Στη συνάντηση που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αναλύθηκαν οι στόχοι και οι σκοποί του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών που αποτελεί από τις πιο ενεργές εθελοντικές οργανώσεις στη Ρόδο και συνεργάζεται με τις τοπικές Αρχές σε καταστάσεις ετοιμότητας, κινητοποίησης ή επέμβασης για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, ενώ προσφέρει και κοινωνικές υπηρεσίες στηρίζοντας μεταξύ άλλων ιδρύματα του νησιού.
Ο κ. Καρίκης συνεχάρη τη νέα ηγεσία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο απαιτητικό και τόσο σημαντικό ρόλο της. Εξέφρασε το σεβασμό του στην Κυρία Δελαπόρτα, η οποία ως πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Ρόδου για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέρει σπουδαίο κοινωνικό έργο σε όσους έχουν ανάγκη, αθόρυβα και διακριτικά. Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής του Αντώνη Καμπουράκη, με τέτοιες εθελοντικές ομάδες που απαρτίζονται από ενεργά και ευαισθητοποιημένα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, τόνισε ο κ. Καρίκης.

 

Εκ του γραφείου τύπου

NO COMMENTS