Η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Ρόδου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αστικής Ανάπτυξης, κ. Μητσού Ιωάννης, διοργανώνουν ένα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο Εργαστήριο με θέμα την Φυσική Καλλιέργεια που θα πραγματοποιηθεί σε δύο συναντήσεις το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.
Βασικοί άξονες του εργαστηρίου είναι:
1. Βασικές Αρχές της Φυσικής Καλλιέργειας
2. Συντήρηση της Υγείας του Εδάφους
3. Προστασία των Φυτών
4. Βιώσιμη Παραγωγή
5. Οικονομική Βιωσιμότητα
6. Προκλήσεις , Προοπτικές και Συμπεράσματα
Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου – ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, έχει τη χαρά να φιλοξενήσει το πρώτο μέρος του Εργαστηρίου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις του ΔΚΣΜΡ, οδός Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α (μόντε Σμιθ)
Ομιλητής της βραδιά ο κ. Γιώργος Αλεξανδρίδης, Φυσικός Καλλιεργητής από τα Χανιά Κρήτης, με θέμα: «Φυσική Καλλιέργεια, δρόμος επανασύνδεσης του ανθρώπου με τη μάνα – Γη»
Η δεύτερη συνάντηση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στο Αγρόκτημα «Νέα Σελήνη», στο Γεννάδι (προς λιμνοδεξαμενή Σκολωνίτη, παλιός δρόμος για Λαχανιά) με θέμα «Δημιουργώντας ένα Φυσικό Αγρόκτημα Αυτάρκειας» και πρακτική σε πραγματικές συνθήκες.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και τις δύο ημέρες του Εργαστηρίου.
Πληροφορίες στο τηλ. : 6979501371, 6943432066

 

NO COMMENTS