Ενημέρωση: Εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου στίβου “Καλλιπάτειρα”

0
116

Σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου στίβου, εντός του αθλητικού κέντρου “Καλλιπάτειρα”, καθώς και οι εργασίες αποκομιδής των απορριμμάτων από νωρίς το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με την Διεύθυνση Καθαριότητας που άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Οργανισμού (ΔΟΠΑΡ).

Η παραγωγός εταιρεία “THE MUSIC SHOW E.E.” που διοργάνωσε την συναυλία του δημοφιλούς Καλλιτέχνη Ν. Βέρτη, έχει ενημερωθεί από τον Οργανισμό μας και αναλαμβάνει να καλύψει το οικονομικό κόστος των φθορών που προκάλεσε στο ταρτάν και γκαζόν του γηπέδου με την τοποθέτηση της σκηνής και των ηχητικών συστημάτων στο γήπεδο. Σημειώνεται ότι το Ιδιωτικό Συμφωνητικό, υπεγράφη στις 3 Μαΐου 2023, επί της προηγούμενης διοίκησης του Οργανισμού (ΔΟΠΑΡ).

Παράλληλα κατόπιν αιτήματος του ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου άμεσα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των ζημιών – προβλημάτων στο “Καλλιπάτειρα” όπως και του Αθλητικού Κέντρου “Ι. Πρώτος” στην Σορωνή.  Ήδη ο ΣΕΓΑΣ με σχετικό έγγραφο που στέλνεται στα σωματεία ενημερώνει για τις παρεμβάσεις αποκατάστασης στα δυο Αθλητικά Κέντρα του Δήμου Ρόδου.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ
Τέρης Χατζηιωάννου

NO COMMENTS