Επισκέψεις και συναντήσεις σε δυο Δημοτικές Ενότητες του νησιού πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Ι. Καμπούρης, προκειμένου να συζητηθούν και να επιλυθούν τα προβλήματα των περιοχών.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ επισκέφτηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου, την Ενότητα Αρχαγγέλου, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Διμέλλη και τον Χωρικό Αντιδήμαρχο Αρχαγγέλου, Ιαλυσού και Καλλιθέας κ. Πατσάη για θέματα της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς και για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.


Αντίστοιχα, την Τετάρτη 18 Μαΐου, ο Πρόεδρος μαζί με στελέχη της ΔΕΥΑΡ, επισκέφτηκαν την Ενότητα Ατταβύρου, όπου μαζί με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, ΔΕ Ατταβύρου και Καμείρου, κ. Φλοσκάκη, συζήτησαν για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκ μέρους της ΔΕΥΑΡ προς τους πολίτες, καθώς και για τη δρομολόγηση των έργων που πρέπει να υλοποιηθούν στην περιοχή.
Στόχος του Προέδρου είναι η συνεργασία, η ανταλλαγή απόψεων και η συντονισμένη ανταπόκριση για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν. Και οι δυο συναντήσεις υπήρξαν απόλυτα παραγωγικές και γόνιμες και όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.

 

 

 

 

NO COMMENTS