Όσοι ενδιαφερόμενοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς της ΑΜΚΕ «Παιδικός Σταθμός περιοχή Μοσχόβη» και «Παιδικός Σταθμός περιοχή Νέου Νοσοκομείου Ρόδου» για την νέα σχολική χρονιά 2022-2023 όπως ακολουθήσουν τα εξής βήματα:
Α. Να έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Προσχολικής αγωγής & δημιουργικής απασχόλησης παιδιών περιόδου 2022-2023»
Β. Να έχουν κάνει ηλεκτρονική εγγραφή στην διεύθυνση https://www.rhodes.gr/egwebapps του Δήμου Ρόδου, δηλώνοντας τον παιδικό σταθμό που τους ενδιαφέρει και αναρτώντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά σε μορφή pdf.
Γ. Όσοι κηδεμόνες έχουν λάβει VOUCHER από την ΕΕΤΑΑ, θα πρέπει έως και την 12η Σεπτεμβρίου 2022 να απευθυνθούν στους αναφερόμενους παιδικούς σταθμούς για να γίνει η εγγραφή του παιδιού και να ξεκινήσει η φοίτηση και να υποβάλλουν στην διεύθυνση https://www.rhodes.gr/egwebapps του Δήμου Ρόδου ηλεκτρονική αίτηση με ΕΣΠΑ 2022-2023 όπου δηλώνουν τον αριθμό voucher που έχουν λάβει και επισυνάπτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά :
-Ατομική κάρτα υγείας παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον παιδίατρο
-Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου εμβολίων όπου αναγράφεται ονοματεπώνυμο του παιδιού και των σελίδων με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
Δ. Όσοι κηδεμόνες ΔΕΝ έχουν λάβει VOUCHER από την ΕΕΤΑΑ και επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους με την διαδικασία των ΤΡΟΦΕΙΩΝ, οφείλουν να έχουν κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα του δήμου «ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΩΝ ΜΕ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023» και να απευθυνθούν στον σταθμό τους ενδιαφέροντος τους.

* Σύμφωνα με την με αριθμ. Α.Π 161/28.07.2022, (ΑΔΑ:9Υ4ΟΩ1Ρ-ΔΙΨ) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου, η οποία εγκρίθηκε με την υπ’αριθμ 25/22 απόφαση του Δ.Σ της ΑΜΚΕ:
Ψηφίστηκε η ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση όλων των παιδιών, στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου, με δεσμευτική προϋπόθεση την υποβολή αίτησης των ενδιαφερομένων στην πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για χορήγηση voucher. Αν η οικογένεια είναι δικαιούχος voucher του συγχρηματοδοτούμενου ή άλλου χρηματοδοτούμενου προγράμματος και δεν μεριμνήσει για την ένταξη της στο πρόγραμμα θα επιβαρύνεται με τα υφιστάμενα τροφεία, σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα και την υπ’ αριθ. 119/1-3-2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον προσδιορισμό της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) στους Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ρόδου (ΑΔΑ: Β44ΥΩ1Ρ-ΤΩ7)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
«Παιδικός Σταθμός περιοχή Μοσχόβη»: τηλ. 22410-69029, mail: paidikosmosxovi@gmail.com, διεύθυνση: Ανδρέα Μοσχόβη 6, περιοχή Ανάληψη
«Παιδικός Σταθμός περιοχή Νέου Νοσοκομείου Ρόδου»: τηλ. 2241060327, mail: paidikosneonosokomeio@gmail.com, διεύθυνση: Νέο Νοσοκομείο Ρόδου

Για την ΑΜΚΕ
Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Δήμου Ρόδου

NO COMMENTS