Πραγματοποιήθηκε στο Οικονομίδειο Δημοτικό Γήπεδο Ιαλυσού την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, από τις 09.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού- Αθλητισμού Ρόδου με τη Δ.Ε Ιαλυσού και την Π.Α.Ε Ιαλυσός προς ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες κατοίκων της Ιαλυσού.

Πάνω από 300 μαθητές των δημοτικών σχολείων της Ιαλυσού πήραν μέρος στο τουρνουά, αγωνίστηκαν,ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και παράλληλα υπηρέτησαν έναν ευγενή σκοπό, αυτόν της συμπαράστασης και της προσφοράς προς τους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική και η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ξεπέρασε τις προσδοκίες των συντελεστών του τουρνουά.
Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ Αλέξανδρος Κολιάδης, που έδωσε το παρόν στο φιλανθρωπικό τουρνουά, ευχαριστεί την Δ.Ε Ιαλυσού και την Π.Α.Ε Ιαλυσός για την άψογη συνεργασία στην συνδιοργάνωση του τουρνουά,τους μαθητές και παιδαγωγούς των δημοτικών σχολείων της Ιαλυσού για την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν στον χώρο του γηπέδου και στους οποίους απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα αλλά και στους συμπολίτες μας που σε κάθε πρωτοβουλία του Δ.Ο.Π.Α.Ρ βρίσκονται στο πλευρό του.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

O Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ
COLIADIS ALEXANDRE-BASILE

NO COMMENTS