Θέλω να απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, στους δασοπυροσβέστες στους Εθελοντές, στους Συλλόγους, στους Φορείς, στους ιδιώτες, στους επιχειρηματίες, στους ξενοδόχους, στους χειριστές των εναέριων μέσων, στους ιδιοκτήτες χωματουργικών μηχανημάτων, στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, στους δημοτικούς υπαλλήλους , και στους απλούς ανώνυμους πολίτες που συνέδραμαν τα μέγιστα για την κατάσβεση των πυρκαγιών που σημειώθηκαν στο νησί μας.
Η συνδρομή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και στην διαχείριση της όλης κατάστασης ήταν πολύτιμη.
Θερμές ευχαριστίες και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους.
Οι Ροδίτες απέδειξαν, ότι στα δύσκολα είναι ενωμένοι και κάτω από αντίξοες συνθήκες με ζήλο και αυταπάρνηση δίνουν μάχες για το καλό του τόπου μας.
Ευχαριστώ θερμά και όλους όσοι βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό κοντά στο σημείο της φωτιάς, γιατί η συνδρομή όλων ήταν καταλυτική.
Ο Αύγουστος είναι δύσκολος μήνας και πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή και εγρήγορση. Απευθύνω έκκληση σε όλους να είμαστε προσεχτικοί.
Όλοι ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ ξανά τις στιγμές των προηγούμενων ημερών και να μην κινδυνέψουν πάλι περιουσίες και κυρίως ανθρώπινες ζωές.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και των Δημοτικών Ενοτήτων Καμείρου και Αταβύρου

Νεκτάριος Φλοσκάκης

NO COMMENTS