Γιόγκα στη θάλασσα, γαλήνη και ηρεμία, δραστηριότητες που χαλαρώνουν το πνεύμα και την ψυχή από τη μια, καταδύσεις, zip line, καγιάκ, τοξοβολία, ιππασία, αναρρίχηση, σαφάρι, αλλά και «ανάσες ιστορίας» από την άλλη, σε ένα μαγικό συνονθύλευμα εμπειριών, έζησαν τις λίγες ημέρες παραμονής τους στη Ρόδο, δύο Ιταλίδες influencers-bloggers με χιλιάδες ακόλουθους στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Facebook).
Εκεί προβάλλουν τη Ρόδο ως μοναδικό τουριστικό προορισμό, ιδανικό για διακοπές πολλών ταχυτήτων, δραστηριοτήτων και εμπειριών, έναν τόπο που σου προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να αποδράσεις!
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Clarissa Bonelli η οποία σε συνεργασία με την φίλη της Sara Melfit ήλθαν στη Ρόδο για επτά ημέρες από τις 11-17 Ιουλίου 2022 και γύρισαν το νησί απ΄ άκρη σ΄ άκρη.

Με την στοχευμένη και καθοριστική στήριξη του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων Αθανάσιου Βυρίνη, αλλά και των στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν πτυχές του νησιού που δεν ήξεραν, από το Μαντράκι και την Μεσαιωνική Πόλη, μέχρι την Απολλακιά, τους Πεύκους, τον Μονόλιθο, την Κρητηνία, τα Στεγνά, την παραλία Τσαμπίκα, τον Μαύρο Κάβο, την Λίνδο, την Κοιλάδα των Πεταλούδων και την Κάμειρο. Να μαγευτούν από το νησί, τους ανθρώπους και τη φιλοξενία τους και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλλοντας την …άλλη Ρόδο, με τις πλούσιες δραστηριότητες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

Ρίχνοντας μια ματιά σε αυτά, όπως και οι χιλιάδες ακόλουθοι τους, Ιταλοί και άλλοι, που ανέρχονται σε 45 χιλιάδες και πλέον, ενθουσιαζόμαστε με τον τρόπο που παρουσιάζουν τη Ρόδο και τις επιλογές σε δραστηριότητες που διαθέτει το νησί, πρωτόγνωρες ακόμα και για τους ντόπιους.

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο Instagram της κας Bonelli:
«Μπορείτε να αναπνεύσετε την ιστορία της Ρόδου μέσα στα τείχη της Παλιάς Πόλης. Ένας τέλειος προορισμός για τους λάτρεις των γεγονότων του παρελθόντος. Πραγματικά ενδιαφέρον και συναρπαστικό να περπατάς στην πόλη μέσα από τις μεσαιωνικές πύλες που έχουν παραμείνει ανέπαφες και προσφέρουν ματιές στη θάλασσα ή προς τον αρχαίο χώρο» ή σε κάποιο άλλο σημείο:
“Η Λίνδος μου έκλεψε κυριολεκτικά την καρδιά. Η θέα από το κάστρο και την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, είναι πραγματικά απερίγραπτη, μας άρεσε η νυχτερινή ζωή στη Λίνδο!”

Επίσης: «Η Κοιλάδα των Πεταλούδων ήταν μια ευχάριστη αναζωογονητική βόλτα…. … Σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο βρίσκεται το κάστρο του Μονόλιθου. Καταπληκτικό να ανακαλύψετε μέσα στο φρούριο το παρεκκλήσι αφιερωμένο στον Άγιο Παντελεήμονα. Το Κάστρο της Κρητηνίας είναι ένα άλλο ενδιαφέρον κρυμμένο στολίδι ελάχιστα γνωστό στον πολύ κόσμο».

DCIM100PRLNZPARA0080.

Αναφερόμενη στις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει το νησί τονίζει:
«Το πρωινό αφιερωμένο στο μάθημα της γιόγκα στο sup ήταν πραγματικά μαγικό. Η εκπληκτική θέα που είχαμε γύρω μας έπαιξε ευνοϊκό ρόλο για να μας προσφέρει χαλάρωση, γαλήνη και ηρεμία κατά τη διάρκεια της γιόγκα στη θάλασσα. Αυτή είναι μια από τις δραστηριότητες που μας ενθουσίασαν περισσότερο.
Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε sup, sup boat, να πειραματιστείτε με την αναρρίχηση, την τοξοβολία και την ιππασία. Μετά από μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες, είναι μαγικό να χαλαρώνεις στην όχθη της λίμνης κοιτάζοντας τα αστέρια».

Υμνώντας δε κυριολεκτικά τους κατοίκους της Ρόδου αναφέρει:
«Φιλόξενοι και εξυπηρετικοί, μας υποδέχτηκαν από την πρώτη μέρα της παραμονής μας στη Ρόδο. Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να νιώθουμε τόσο ευπρόσδεκτες».

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Αθανάσιος Βυρίνης, υπογράμμισε:
«Η προβολή και η ανάδειξη αυτής της «άλλης» Ρόδου, οι εμπειρίες που προσφέρει το νησί, οι απεριόριστες δυνατότητες που έχει η Ρόδος σε όλες τις μορφές τουρισμού, αποτελεί στόχο της δημοτικής αρχής και πολλών φυσικά ανθρώπων του τουρισμού του τόπου.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλους τους δημοσιογράφους που προβάλουν τον τόπο μας και αναμένουμε κι άλλους δημοφιλείς bloggers από το εξωτερικό με στόχο την περαιτέρω προβολή του νησιού προς το διεθνές κοινό».

Για το ταξίδι των δύο Ιταλίδων influencers-bloggers συνέβαλαν τα μέγιστα με τις χορηγίες τους ντόπιοι επιχειρηματίες του τουρισμού, όπως :
Rhodesescape Outdoor Experiences Park, Paddle Paradise Stegna, Lepia Dive Center, Akti Imperial Delouxe Comlex Spa Hotel, Butterfly Car Rental, Hellas Restaurant, Lindos Restaurant – Pefkos, Ladomilos -Tasting- Sianna, M/V Zeus Cruises και ΔΕΡΜΑΕ.

NO COMMENTS