Άλλες δύο διακρίσεις κατάφερε να αποσπάσει το 22ο Νηπιαγωγείο πόλεως Ρόδου (στην Ακαδημία) το οποίο βραβεύθηκε από δύο πανελλήνια περιβαλλοντικά δίκτυα.

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 18 Μαρτίου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και γεμάτο συγκίνηση κλίμα, όπου η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης βράβευσε τις σχολικές μονάδες, τους εκπαιδευτικούς και παιδιά που συμμετείχαν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» και «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου».

Εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με μεράκι, αγάπη, δημιουργικότητα και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες μύησαν τους μαθητές τους -αυριανούς ενεργούς πολίτες- στα υπέροχα αυτά προγράμματα, με στόχο την αγάπη και προστασία του περιβάλλοντος

Το Σεράφειο συγκρότημα του δήμου Αθηναίων, το οποίο φιλοξένησε την εκδήλωση βράβευσης, γέμισε από χαρούμενες φωνές μαθητών/τριών που με περηφάνεια παρουσίασαν πετυχημένα κομμάτια από τις δουλειές τους, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων.

Ανάμεσα σε αυτά και το 22ο Νηπιαγωγείο Ρόδου, το οποίο βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του σε δυο δίκτυα: για το Δίκτυο «Φύση χωρίς Σκουπίδια» και «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου». Τα βραβεία παρέλαβε αντιπροσωπεία παιδιών αφού εκφώνησαν «πράσινες» οδηγίες για ένα καθαρό πλανήτη: Αριστέα. Κ, Εριέττα. Κ, Άρτεμις. Σ, Γιώργος. Π, Λεωνίδας. και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των προγραμμάτων Σέβα Μαντικού και Παναγιώτα Μπαρτσώτα.

Πηγή:ΡΟΔΙΑΚΗ

NO COMMENTS