Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΝΟΗ» της εταιρίας Α.Μ.Κ.Ε. του Δ. Ρόδου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, ένα διήμερο καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στις 5 & 6 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες.
Σκοπός της διοργάνωσης αυτής, ήταν η παρουσίαση των έργων των επωφελούμενων παιδιών του κέντρου, καθώς και η κοινωνικοποίηση και η αλληλεπίδραση με άλλους μέσω καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου.
Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΝΟΗ υποδέχτηκαν φοιτητές και φοιτήτριες από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Ρόδου, τμήματα της ψυχολογίας και της Φυσικής Αγωγής.
Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου υποδέχτηκαν σπουδαστές και σπουδάστριες από το Δημόσιο ΙΕΚ Νοσηλευτικής Ρόδου.


Οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΝΟΗ ευχαριστούν ιδιαιτέρως την κα. Σπανού Μαρία και την κα. Συμιακού Ειρήνη για την άψογη φιλοξενία στο Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών. Τον κ. Στεργίου Γεώργιο Διευθυντή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Ρόδου, καθώς και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Σάββα Διακονικόλα και Ψυχολογίας κ. Μαρία Κωνστάντζου. Και τέλος, την κ. Κωνσταντίνα Φράγκου, Διευθύντρια του Δημόσιου ΙΕΚ Νοσηλευτικής Ρόδου.


Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής συνεργάστηκαν οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΝΟΗ: Παπαναστασίου Φωτεινή- εργοθεραπεύτρια, Αμυραλή Αλίκη- εικαστικός, Γεωργιοπούλου Μαρίνα- θεατρολόγος, Γιαννιού Παρασκευή- Β. Νοσηλευτή, Μπόνη Αγάθη- γυμνάστρια, Αιμιλία Κουτσουρά- βοηθητικό προσωπικό, Ασημίνας Ιωάννης- οδηγός, Γιαννακάκης Αντώνης- οδηγός και Παμπάλη Κυριακή- Κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη του κέντρου.
Τέλος θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της εταιρίας Α.Μ.Κ.Ε. κ. Γεώργιο – Ευθύμιο Τριάντο και την διοίκηση, για την στήριξη του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ ΠΝΟΗ στις δράσεις που διοργανώνονται.
Με εκτίμηση
Η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΝΟΗ
Παμπάλη Κυριακή
Κοινωνική Λειτουργός

NO COMMENTS