Εσωτερικό πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα «Διαδικασίες Συστήματος Στοχοθεσίας» διεξήχθη, με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου από την εκπαιδευτική εταιρεία & Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «Forum Training & Consulting».
Συμμετείχαν Διευθυντές, Προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Τμηματάρχες καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Ρόδου από Ν.Π.Δ.Δ., Αυτοτελή Τμήματα και Οργανισμούς.
Εισηγήτρια του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος σεμιναρίου, ήταν η δρ. Μαρία Ραμματά, Στέλεχος Ανεξάρτητης Αρχής με πολυετή διδακτική εμπειρία σε θέματα Στοχοθεσίας και Αξιολόγησης Υπαλλήλων, Εισηγήτρια στο Ε.Κ.Δ.Δ.Α. και διδάσκουσα στοπ Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Συντονιστής ήταν ο κ.Ιωάννης Νικλήτσας, Γενικός Διευθυντής της «Forum Training & Consulting».

Ο ΝΟΜΟΣ 4940/2022 για την αξιολόγηση και τη στοχοθεσία στο Δημόσιο, με πρώτη χρονιά εφαρμογής το 2023, δεν αποτελεί συνέχεια κάποιας παλαιότερης προσπάθειας, αλλά μια εντελώς νέα, ολιστική προσέγγιση, μια ολότελα «φρέσκια» θεώρηση στο πώς μπορεί ο δημόσιος τομέας να γίνει πιο αποτελεσματικός προς όφελος τόσο των υπαλλήλων όσο και, κυρίως, των πολιτών και των επιχειρήσεων. Ειδοποιό διαφορά αποτελεί το ότι, πλέον, η στοχοθεσία είναι αναπόσπαστο τμήμα της αξιολόγησης, καθώς η τελευταία εκκινεί από τον καθορισμό των στόχων.

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας &
Διοικητικών Υπηρεσιών

Γεώργιος Ι. Πάττας

NO COMMENTS