Από την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρόδου ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων και τις προϋποθέσεις για τις εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2022-2023, μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α και τη χορήγηση voucher στις ωφελούμενες μητέρες.
Η ΕΕΤΑΑ έχει ανακοινώσει ότι τα τελικά αποτελέσματα χορήγησης voucher, θα αναρτηθούν στις 30/09/2022. Μητέρες κάτοχοι αξιών τοποθέτησης (voucher) που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και ΚΔΑΠ θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στην ηλεκτρονική σελίδα:
www.rhodes.gr/egwebapps/home

Οι Αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α και συγκεκριμένα για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς από Τετάρτη 31/8/2022 έως και Παρασκευή 9/9/2022 και για τα ΚΔΑΠ από Τετάρτη 31/08/2022.
Στην ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβάλλουν, οι μητέρες θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι δύο παιδικούς σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π. από την παρακάτω λίστα των Δομών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα πρέπει να επισυνάψουν το voucher που τους έχει χορηγηθεί καθώς και όλα τα κάτωθι απαιτούμενα απαραίτητα δικαιολογητικά :
• Ατομική κάρτα υγείας παιδιού (αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου).
• Αντίγραφο βιβλιαρίου εμβολίων.
• Έντυπο ενημέρωσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων (αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου).
• Υπεύθυνη Δήλωση περί μη αποδοχή της θέσης με τροφεία (για όσα παιδιά έχουν επιλεγεί μέσω της διαδικασίας μοριοδότησης με τροφεία).
Η επιλογή των εγγραφόμενων νηπίων, για όσα δεν έχουν ήδη επιλεγεί μέσω της διαδικασίας μοριοδότησης με τροφεία, θα γίνει με σειρά προτεραιότητας βάσει του ηλεκτρονικού αριθμού πρωτοκόλλου, των σταθμών που έχουν δηλωθεί και των θέσεων που υπάρχουν ανά σταθμό.
Τα τελικά αποτελέσματα εγγραφών θα αναρτηθούν στη σελίδα του Δήμου Ρόδου : www.rhodes.gr

Οι αιτήσεις θα μπορούν να γίνουν για τους κάτωθι Παιδικούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ:
1 Α’ ΔΠΣ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
2 Β’ ΔΠΣ – ΧΡ. ΤΣΙΓΑΝΤΕ
3 Δ’ ΔΠΣ- ΑΝΑΛΗΨΗ
4 ΣΤ’ ΔΠΣ – Ρ. ΕΠΑΥΛΗΣ
5 Η΄ ΔΠΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
6 ΔΠΣ ΣΟΡΩΝΗΣ
7 ΔΠΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
8 ΔΠΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ
9 ΔΠΣ ΕΜΠΩΝΑΣ
10 ΔΠΣ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ
11 ΔΠΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
12 ΔΠΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
13 ΔΠΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ
14 ΔΠΣ ΑΦΑΝΤΟΥ
15 ΔΠΣ ΠΥΛΩΝΑΣ
16 ΚΔΑΠ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ
17 ΚΔΑΠ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Την ευθύνη υποβολής των αιτήσεων θα έχουν αποκλειστικά οι γονείς.

Ο Αντιδήμαρχος
Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής
& Μετανάστευσης

Καρίκης Ευστράτιος

 

 

NO COMMENTS