Δελτίο τύπου Α.Μ.Κ.Ε.

0
24

Μία αξιέπαινη κοινωνική δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στον «Παιδικό Σταθμό περιοχή Νέο Νοσοκομείο» της Α.Μ.Κ.Ε. Δήμου Ρόδου με πρωτοβουλία της εταιρίας WEBHOTELIER/PRIMALRES για το κατάστημά της στην Ρόδο.
Στο πλαίσιο της ευρύτερης ενεργοποίησης των εργαζομένων της εταιρίας WEBHOTELIER που σκοπό έχει να προάγει το αίσθημα της προσφοράς και του εθελοντισμού μέσα από συμμετοχικές δράσεις των εργαζομένων της, επιλέχθηκε η εταιρία ΑΜΚΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ και συγκεκριμένα η δομή της «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ» για την κοινωνική δράση με θέμα «Δημιουργία λαχανόκηπου».


Η εταιρία WEBHOTELIER με δικά της έξοδα ανέλαβε την προμήθεια των ειδών για τη δημιουργία του λαχανόκηπου και σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του παιδικού σταθμού Νέου Νοσοκομείου φύτευσαν συνολικά 6 παρτέρια με διάφορα είδη λαχανικών και φρούτων.
Σκοπός της δράσης είναι ο σταθμός να αποκτήσει τον δικό του λαχανόκηπο όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προϊόντα δική τους παραγωγής, να μάθουν από την διαδικασία της παραγωγής και βέβαια ο παιδικός σταθμός να αποκτήσει τον δικό του λαχανόκηπο και να αξιοποιεί τα προϊόντα του στο πλαίσιο της υγιεινής σίτισης των παιδιών.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΚΕ ευχαριστούν θερμά την εταιρία Webhotelier/primalres και ειδικότερα την κα. Μαρίνα Λαμπροπούλου Reception & Office Administrator για την ευγενική πρωτοβουλία της να επιλεχθεί ο Παιδικός Σταθμός Νέο Νοσοκομείου Ρόδου στο κοινωνικό έργο της εταιρίας.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στους εργαζόμενους της εταιρίας WEBHOTELIER Ρόδου και συγκεκριμένα στις κυρίες Μαχραμά Σεβαστή, Κουγκρά Βασιλική, Διακουράκη Μαρία και Περιβολάρη Ρένα για την συμμετοχή τους στην δράση. Μέσα από την συλλογική δράση και το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού επετεύχθη ένας ακόμα στόχος του παιδικού σταθμού στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του που ήταν να αποκτήσουν τα παιδιά τον δικό τους λαχανόκηπο.
Τέλος ευχαριστίες εκφράζονται στον γεωπόνο κ. Ρένεση του Φυτωρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την διάθεση 2 ξύλινων παρτεριών για την φύτευση των προϊόντων.

Για την ΑΜΚΕ
Ο Πρόεδρος

Θωμάς Σωτρίλλης
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Αλληλεγγύης & Ισότητας

 

NO COMMENTS