Όμορφες στιγμές διασκέδασης πέρασαν τα παιδιά με τις οικογένειες τους στο Αποκριάτικο Πάρτυ 2024 των «Παιδικών Σταθμών της Α.Μ.Κ.Ε. του Δήμου Ρόδου «Βρεφονηπιακός Σταθμός Μοσχόβη» και «Παιδικός Σταθμός Νέο Νοσοκομείο Ρόδου» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στο Ξενοδοχείο «Romanza» με τεράστια επιτυχία.
Η εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία του προσωπικού των παιδικών σταθμών που ανέλαβε και όλη την διοργάνωση. Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη την κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου που γέμισε με τα χαμόγελα των μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών και τον ξέφρενο χορό που ακολούθησε όλη την βραδιά.
Την διασκέδαση των παιδιών ανέλαβαν οι παιδαγωγοί των σταθμών μέσα από οργανωμένα παιχνίδια που είχαν προετοιμάσει αλλά και για τους μεγάλους υπήρχε διαγωνισμός αποκριάτικης στολής.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στον επιχειρηματικό κόσμο της Ρόδου και συγκεκριμένα στις πολυάριθμες επιχειρήσεις, τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τους ιδιώτες που αγκάλιασαν την εκδήλωση προσφέροντας δώρα για να δημιουργηθεί λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση των σταθμών.
Επίσης ευχαριστίες σε όλες τις οικογένειες και τους φίλους των παιδικών σταθμών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ενίσχυσαν με θέρμη την λαχειοφόρο αγορά με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ποσό για προμήθεια παιδικών παιχνιδιών για τους αύλειους χώρους των παιδικών σταθμών.
Και τέλος, συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους εργαζόμενους των δύο παιδικών σταθμών που συνεργάστηκαν άψογα και με περισσό ζήλο για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση.
O Βρεφονηπιακός Σταθμός Μοσχόβη, στην περιοχή της Ανάληψης που ανήκει στην εταιρία ΑΜΚΕ Κοινωνικής Φροντίδας & Ανάπτυξης του Δήμου Ρόδου, αποτελεί μονάδα φροντίδας προσχολικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης για βρέφη ηλικίας 18 μηνών έως 2,5 ετών και νήπια ηλικίας 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Ο βρεφονηπιακός σταθμός διαθέτει 2 τμήματα βρεφών και 2 τμήματα νηπίων και έχει δυναμικότητα συνολικά 50 νήπια και 26 βρέφη. Τηλ επικοινωνίας 22410-69029.
O Παιδικός Σταθμός περιοχή Νέο Νοσοκομείο Ρόδου που ανήκει στην εταιρία ΑΜΚΕ Κοινωνικής Φροντίδας & Ανάπτυξης του Δήμου Ρόδου, αποτελεί μονάδα φροντίδας προσχολικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης για νήπια ηλικίας 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Ο παιδικός σταθμός διαθέτει 2 τμήματα νηπίων και έχει δυναμικότητα συνολικά 30 νήπια. Τηλ επικοινωνίας 22413-60327

NO COMMENTS