Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τον παλμό της σημερινής κοινωνίας και ειδικότερα της νεολαίας, ως Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Ρόδου διοργανώνουμε στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εκδηλώσεων αγώνες ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ακαδημιών και των συλλόγων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΥ, Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ,Α.Σ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΗ.
Σκοπός της διοργάνωσης, εκτός από τα οφέλη της άθλησης και της ψυχαγωγίας που αποκομίζουν οι μικροί αθλητές με την συμμετοχή τους, είναι και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων, η οποία καθιστά την αθλητική αυτή διοργάνωση παράγοντα ευρύτερης σύσφιξης των σχέσεων με τα γειτονικά νησιά μας με γνώμονα την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και κατ’ επέκταση την προβολή του νησιού μας όχι μόνο ως τουριστικού αλλά και ως αθλητικού προορισμού με τη διεξαγωγή αγώνων που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των αθλημάτων.
Υποχρέωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση αποτελεί η προσκόμιση των καταστάσεων συμμετοχής με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου ή ιατρού γενικής ιατρικής) πριν από τους αγώνες .


Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 07/05/2024 μέχρι 09/05/2024. Στις ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Εντεταλμένος Αθλητισμού,
Μιχάλης Πλύγκος

 

 

 

 

 

NO COMMENTS