Στην Έκθεση ταξιδίων και διακοπών “Greek Travel Show” που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος  η ΔΕΘ-Helexpo,  από τις 19-21 Μαϊου στην Αθήνα,  θα συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, μετά από πρόσκληση της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην έκθεση που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» και η οποία απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε Έλληνες τουρίστες, θα δώσουν το «παρών» 20 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, με δικά τους stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με πρωταρχικό στόχο την προώθηση του νησιού της Ρόδου ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού και την ενίσχυση των τουριστικών ροών και από την εσωτερική αγορά, καθώς η Ρόδος αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό και των Ελλήνων τουριστών, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου θα παρέχει πληροφορίες στους επισκέπτες διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό του Δήμου Ρόδου.

Η Έκθεση “Greek Travel Show” σκοπεύει να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Η Greek Travel Show παράλληλα θα πλαισιώνεται και από πλούσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν πολιτιστικά δρώμενα και γαστρονομικά events.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 1η έκθεση “Greek Travel Show” στην Αθήνα, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Μαϊου 2017.

NO COMMENTS