Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού στο Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας από το Τμήμα Ρόδου AHEPA HELLAS hj 33 στα Κολύμπια

0
349

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του ειδικού ιατρικού κρεβατιού – μπάνιου, αξίας 5.500€ που δώρισε το Τμημα της AHEPA ΗELLAS HJ – 33 ΡΟΔΟΥ, το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου 2017, στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Περ. Ν. Αιγαίου, στα Κολύμπια.

Τον πολύτιμο αυτο ιατρικό εξοπλισμό, παρέλαβε εκ μέρους του Ιδρύματος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ι. Μαρίνος και ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Β. Κυρίτσης. Στην λιτή τελετή παράδοσης παρέστησαν: ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου HJ-33, Αρχιμανδρίτης π. Ραφαήλ Σίδερης, ο Αντιπρόεδρος Οικονόμος π. Χρυσόστομος Παπαλέξης, ο Γραμματέας κ. Α. Γιαννικουρής, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Κ. Ζώης  και τα μέλη του τοπικού Τμήματος κ.κ. Ε. Μανδρακός, Κ. Νιωτάκης και Γρ. Παγώνης.

Στην σημαντική αυτή στιγμή για το Τμήμα της Ρόδου και την τοπική κοινωνία, παρευρέθηκαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Ι. Φλεβάρης, ο Αντιδήμαρχος Ροδου κ. Σ. Διακοσταματίου, ο κ. Ηλ. Πιπίνος, ο District Treasurer της Περιφέρειας D-25  AHEPA HELLAS κ. Κώνσταντίνος Βαρσάμης και ο District Marshall κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έγινε η επίσημη υποδοχή των δυο νέων μελών του Τμήματος Ρόδου, κ.κ. Στ. Γραμμένος και Π. Δεμερτζής στο ξενοδοχείο Island Boutique Hotel, στο κέντρο της πόλης. Ακολούθησε δείπνο στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου, των μελών του Τμήματος, στο οποίο παρακάθισαν και τα δύο μέλη της Κεντρικής Διοίκησης της ΑHEPA HELLAS.

Η φιλανθρωπία για το Τμήμα των ΑΧΕΠΑ της Ρόδου ειναι βασική προτεραιότητα και θα συνεχίστει και στο προσεχές μέλλον, προς όφελος των κατοίκων του όμορφου και ακριτικού νησιού μας.

NO COMMENTS