Συγκοινωνίες – Μεταφορές στην πόλη και στο νησί

Πληροφορίες δρομολογίων Αστικής- Περιαστικής- Υπεραστικής περιοχής

 

“Rhodes Public Transport”: εφαρμογή ενημέρωσης για smartphones 

Με την εφαρμογή ενημέρωσης “Rhodes Public Transport” μπορείτε μέσω του υπολογιστή σας ή του κινητού σας τηλεφώνου/smart phone (Λειτουργικά Android & iOS), να ενημερώνεστε σε «πραγματικό» χρόνο για τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες και κυκλοφοριακά συμβάντα καθώς και για πληροφορίες σχετικές με τα ΜΜΜ στο Δήμο Ρόδου, να εκτελείτε σχεδιασμό ταξιδιού με συνδυασμό ΜΜΜ και Ι.Χ. καθώς και να βλέπετε εκτιμώμενους χρόνους άφιξης των λεωφορείων σε στάσεις.
Σε περίπτωση που η κινητή συσκευή σας διαθέτει GPS, η εφαρμογή μπορεί να το χρησιμοποιεί ώστε να διαβάζει την τρέχουσα θέση σας κατά την αναζήτηση των πληροφοριών.

Η εφαρμογή ενημέρωσης “ Rhodes Public Transport” είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση mobility.rhodes.gr και στα Καταστήματα Google Store και App Store και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ:

Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ»

 

H Δ.Ε.Σ «ΡΟΔΑ» έχει τη συγκοινωνιακή εκμετάλλευση της Αστικής περιοχής (πόλεως Ρόδου) και των Περιαστικών περιοχών (Κοσκινού- Φαληράκι- Ιξιά- Φιλέρημος- Ιαλυσός- Κρεμαστή- Παστίδα- Μαριτσά- Παραδείσι) και της Υπεραστικής Περιοχής της Δυτικής Πλευράς της

 

Περιήγηση πόλεως Ρόδου με το Τρενάκι

Απολαύστε μια υπέροχη περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης της Ρόδου, με το τρενάκι. Μια περιήγηση γύρω από τα Τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης, στο Ναό του Απόλλωνα, Αρχαίο Στάδιο και το κέντρο της Νέας Πόλης.

Αναχώρηση: Από την καφετέρια Ακταίον – Μαρίνα Μανδρακίου Δρομολόγια κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου: από 9:00 έως 19:00 κάθε μία ώρα.

 

Τιμή

  • Ενήλικες: 9 ευρώ
  • Παιδιά 0-3 χρονών: Δωρεάν
  • Παιδιά 4-10 χρονών : 5 ευρώ

Διάρκεια Περιήγησης: 45 λεπτά

Πληροφορίες: 22410 26300- 22410 24129

Δείτε τον χάρτη διαδρομής

Πληροφορίες δρομολογίων Αστικής- Περιαστικής- Υπεραστικής περιοχής

Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ»

H Δ.Ε.Σ «ΡΟΔΑ» έχει τη συγκοινωνιακή εκμετάλλευση της Αστικής περιοχής (πόλεως Ρόδου) και των Περιαστικών περιοχών (Κοσκινού- Φαληράκι- Ιξιά- Φιλέρημος- Ιαλυσός- Κρεμαστή- Παστίδα- Μαριτσά- Παραδείσι) και της Υπεραστικής Περιοχής της Δυτικής Πλευράς της νήσου Ρόδου (Δαματριά- Θεολόγος- Σορωνή- Διμυλιά- Ελεούσα- Αρχίπολη- Πλατάνια- Απόλλωνα- Φάνες-Καλαβάρδα- Αρχαία Κάμειρος- Μαντρικό- Κρητηνία- Σάλακος- Έμπωνα-  Άγιος Ισίδωρος- Σιάννα- Μονόλιθος).

Τηλ: 22410 26300- 22410 24129

Δρομολόγια

Κ.Τ.Ε.Λ. Ρόδου Α.Ε.

Η Κ.Τ.Ε.Λ. έχει τη συγκοινωνιακή εκμετάλλευση της Υπεραστικής Περιοχής της Ανατολικής πλευράς του νησιού (Φαληράκι-Καλυθιές- Ψίνθος- Αφάντου- Κολύμπια- Αρχάγγελος- Χαράκι- Μαλώνα- Μάσσαρι- Κάλαθος- Πυλώνα- Λίνδος- Πεύκοι- Λάρδος- Λάερμα- Κιοτάρι- Ασκληπείο- Γενννάδι- Βάτι- Προφύλια- Ίστριος- Απολλακιά- Αρνίθα- Λαχανιά- Μεσαναγρός- Κατταβιά-Πρασονήσι).

Τηλ: 22410 27706- 22410 75134
Δρομολόγια

Δείτε τον χάρτη διαδρομής