Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου σας προσκαλεί την Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 09.00 -13:00 στην 2η Μεγάλη Εθελοντική Αιμοδοσία για το Έτος 2017 στο Δημαρχείο της Ρόδου.

Η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη διότι με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε τη Χωρά μας, βοηθάμε το Νοσοκομείο μας, βοηθάμε τους ανθρώπους που έχουν άμεσα ανάγκη το Αίμα μας αλλά και μελλοντικά την οικογένεια μας.

Την συγκεκριμένη μέρα όποιος-α επιθυμεί θα μπορεί να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών. Ακόμη οι έγκυες μπορούν να ενημερωθούν για τη Δωρεά Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος(Βλαστοκύτταρα) στη Δημόσια Τράπεζα.

Θέλουμε να είστε ξεκούραστοι-ες,να κρατάτε ταυτότητα και να έχετε φάει κάτι ελαφρύ(τυρόπιτα κτλ).

Η αιμοδοσία θα γίνει εις μνήμη του προσφιλούς μας συνεργάτη και φίλου Σωτήρη Παπαστεργίου.

Στην αιμοδοσία θα συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεσσαλών,η Αδερφότητα Κρητών Ρόδου “Ο Ψηλορείτης”, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδ/νησου, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδ/νησου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδ/νησου,η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου, η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομία Νοτίου Αιγαίου και οι Ιππότες της Παλιάς Πόλης.

 

NO COMMENTS