Το τμήμα Ρόδου της AHEPA HELLAS, στον 1,5 χρόνο από την ίδρυσή του έχει αποδείξει έμπρακτα, ότι στηρίζει και υποστηρίζει πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν την ενεργοποίηση της κοινωνίας και τη συμπαράσταση στον συνάνθρωπο. Με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Εφραίμ», έχουμε συνεργασθεί και στο παρελθόν για την εθελοντική αιμοδοσία, με μεγάλη επιτυχία.

Εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του τμήματος Ρόδου, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εθελοντική αιμοδοσία της 12ης Μαϊου, στη μνήμη του Σωτήρη Παπαστεργίου και προσκαλούμε τους συμπολίτες μας, να δώσουν ένα ηχυρό μήνυμα αληλεγγύης και συμπαράστασης. Από την πλευρά μας, θα είμαστε αρωγός την προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, με όλες μας τις δυναμείς.

Η φιλανθρωπία, ειναι βασική προτεραιότητα για το Τμήμα Ρόδου και θα συνεχίστει, προς όφελος των κατοίκων του όμορφου και ακριτικού νησιού μας.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε, στο Δημαρχείο του Δήμου Ρόδου, το Τμήμα Ρόδου της AHEPA HELLAS HJ-33, εκπροσώπησε ο Γραμματέας κ. Α. Γιαννικουρής.

 

NO COMMENTS