Ο Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (ΚΕΙΠΠ) διοργάνωσε Ιδ. Ιππική ημερίδα υπερπήδησης εμποδίων στις εγκαταστάσεις του στις Καλυθιές.


Το Show Jumping Rhodes Summer Cup, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Ρόδο το Σάββατο 14 Ιουλίου , στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης του αθλητισμού στο νησί μας.
Η άψογη διοργάνωση, το μαγικό τοπίο της φύσης και η ποιότητα της επίδειξης των αλμάτων αλλά και των αθλητών που συμμετείχαν, έδωσαν στο παρευρισκόμενο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ένα υπερθέαμα  υψηλών προδιαγραφών  που όμοιό του δεν είδαμε ξανά στη Ρόδο.


Μέσα από το Cup μικροί και μεγάλοι ήρθαν σε επαφή και γνώρισαν περισσότερο το άθλημα , τα άλογα και την σχέση αλόγου αναβάτη αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και δίνοντας κίνητρο σε ακόμα περισσότερους να ασχοληθούν με την ιππασία.

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ στηρίζοντας τον αθλητισμό και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές και φίλους των αθλημάτων όλων των κατηγοριών θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να ανεβάσουν το αθλητικό επίπεδο του νησιού μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO COMMENTS