Θερμή υποδοχή με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και δώρα επεφύλαξαν σήμερα στους επιβάτες του νεότευκτου κρουαζιεροπλοίου Majestic Princess, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, κατά την πρώτη του προσέγγιση στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου.

Το νεότευκτο – ταξιδεύει στις θάλασσες μόλις ενάμιση μήνα-  κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess το οποίο ανήκει στην εταιρεία Princess Cruises φιλοξενεί 3600 επιβάτες, Αμερικανούς, Αυστραλούς, Ρώσους, Άγγλους και Καναδούς, ενώ έχει πλήρωμα 1350 άτομα.

Κατέπλευσε σήμερα στις 8 το πρωί  στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου  και θα παραμείνει μέχρι τις 7 το βράδυ.

Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, ο  προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κος Κώστας Χατζίκος, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού κυρίες Σέβα Τσίμπλη και Αναστασία Σαββιού, σε συνεργασία με την προϊσταμένη του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρόδου κα Μαρία Καραμπίνη, μοίρασαν στους τουρίστες έντυπο πληροφοριακό υλικό, μελεκούνια και άλλα παραδοσιακά γλυκίσματα, ενώ τα τοπικά βότανα που τους έδωσαν ήταν προσφορά του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Την επιμέλεια της μουσικής κατά την υποδοχή των ταξιδιωτών είχε ο κος Τάσος Νεοφύτου από το Δημοτικό Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Το παρών έδωσαν και τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος «Οι Χορευτές του Αιγαίου» (Aegean Dancers) οι  κυρίες Μαριάννα Μανέττα, Σέβη Κόντου και ο κος Μιχάλης Φραγκίνης, υπό τις οδηγίες του υπευθύνου χοροδιδάσκαλου κου Ιάκωβου Φτάκλα.

 Το τρενάκι της ΔΕΣ ΡΟΔΑ  Δήμου Ρόδου ήταν στη διάθεση των επιβατών που επιθυμούσαν μία περιήγηση στην πόλη της Ρόδου.

Παρόντες στην τελετή υποδοχή ήταν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κος Μιχάλης Χριστοδούλου και  ο τουριστικός πράκτορας  κος Παύλος Γεωργιάδης, ιδιοκτήτης του τουριστικού-ναυτιλιακού πρακτορείου «Γεωργιάδης- Τουρισμός- Πρακτορεύσεις» που εκπροσωπεί την εταιρεία Royal Cruises  στη Ρόδο.

 

 

NO COMMENTS