Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Δρ. Chungwon Choue έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διοργάνωση του 1ου WTF Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach που φιλοξενείται από χθες στην Ρόδο. Τη χαρακτήρισε τέλεια και δεν έκρυψε ότι θέλει να διεξαχθούν κι άλλοι αγώνες στο νησί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη διεξαγωγή του 1ου WTF Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach. Η διοργάνωση της Ρόδου είναι περισσότερο από επιτυχημένη! Συμμετείχαν πολλές χώρες και πάρα πολλοί αθλητές, οι οποίοι απολαμβάνουν την παρουσία τους εδώ», είπε αρχικά ο Δρ. Chungwon Choue ο οποίος επισκέφθηκε την εγκατάσταση του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών.

Δεν έκρυψε ότι θα ήθελε το Νησί των Ιπποτών να φιλοξενήσει και πάλι τη διοργάνωση: «Πολλές είναι οι πόλεις που επιθυμούν ν’ αναλάβουν τη διεξαγωγή του 2ου WTF Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach, έπειτα από αυτούς τους τέλειους αγώνες. Η Ρόδος είναι πολύ καλή επιλογή και θα τη σκεφτούμε και πάλι για να φιλοξενήσει άμεσα μια διοργάνωση.

Η Περιφέρεια αλλά και ο Δήμος ήταν πολύ υποστηρικτικοί και θα μπορούσε να διεξαχθεί εδώ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Beach και ίσως σε κάποια χρόνια να επιστρέψει στο νησί και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach της Ρόδου λειτούργησε ως μία πολύ καλή διαφήμιση για τη διοργάνωση και η Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές στους κανονισμούς, κυρίως ενδυματολογικές».

* Φωτογραφίες: ETU official photographers Αναστασία Ζίκουλη, Αθανάσιος Γιούμπασης

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach Ρόδος 2017 στα ακόλουθα links:

https://www.worldtaekwondobeach2017.com/
https://www.facebook.com/worldtaekwondobeach2017

 

 

 

 

https://www.instagram.com/worldtaekwondobeach2017/

NO COMMENTS