ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

0
442

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του κέντρου Κοινότητας Ρόδου,  το Σάββατο 29 Μαΐου 2017 βραβεύτηκαν Εθελοντές για την προσφορά τους σε δράσεις του Γραφείου Εθελοντισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου. Για τη προσφορά εθελοντικών υπηρεσιών στους προληπτικούς οδοντιατρικούς και ιατρικούς ελέγχους μαθητών Δημοτικών Σχολείων πόλεως Ρόδου στο κινητό πολυïατρείο «Ιπποκράτης» του Χαμόγελου του Παιδιού, που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο Εθελοντισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 βραβεύτηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ  Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου: Καντερίσκου Ευαγγελία, Καραπάλης Αστέριος, Μανούσου Κωνσταντίνα-Θάλεια, Μαυρομάτη Γεωργία, Μοσχή Ευτυχία, Μπουχούνα Νόρα, Σκουντούρογλου Παρασκευή, Σπάρταλη Χρυσάνθη, Φασόλης Ιωάννης, Χατζηνικολάου Γεώργιος και  Χατζησάββα Σεβαστή. Ευχαριστήρια δέχτηκε και η διευθύντρια των ΙΕΚ βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κα. Διαμαντάτου Λουκία για την υποστήριξή της.

Για την ίδια προσφορά εθελοντικών υπηρεσιών βραβεύτηκαν οι παρακάτω φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Αλεξιάδου Μαρία, Καμπιτάκη Μαρία, Κογιάμη Άννα, Λεβέντη Αγγελική, Μπαντούλη Δήμητρα, Μουτάφη Δανάη, Σκουλικαρίτη Βέρα, Τζανακάκη Ευαγγελία, Τσιώτση Ιωάννα και Φλάγκου Αικατερίνη. Για τη συμμετοχή στις βιωματικές δράσεις με θέμα:  «Μάθε για μένα και ας σχεδιάσουμε για όλους», που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο Εθελοντισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου με το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Τυφλών και την εθελοντική πρωτοβουλία «Παρέα εν Δράσει» που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 24 Οκτωβρίου 2016, βραβεύτηκαν οι παρακάτω φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Αïβαλιώτη Ανθούλα, Αντωνοπούλου Χαρίκλεια, Βαγιάνου Στέλλα, Γεωργακάκη Κασσιανή, Ελευθεριανού Μελπομένη, Θεοχαροπούλου Βάλια, Ιατρού Γεώργιος-Ραφαήλ, Κογιάμη Άννα, Κόκα Αλεξάνδρα, Οικονόμου Φώτιος, Παραδείση Μαρία, Συκοφύλλου Τσαμπίκα, Τσάμη Παρασκευή, Τσιώτση Ιωάννα και Φρυγανά Παρασκευή. Ευχαριστήρια δέχτηκαν και ο πρόεδρος του Παιδαγωγικού τμήματος κ. Αλεβίζο Σοφό και η επίκουρη καθηγήτρια κα. Ασημίνα Τσιμπιδάκη για την υποστήριξή τους.

Εθελοντικές υπηρεσίες πρόσφεραν και οι σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου ΑΣΤΕΡ οι Μπακαρά Περσεφόνη, Σακάτης Μιχαήλ και Τσάκου Ιωάννα. Ευχαριστίες δόθηκαν και στον διευθυντή ΑΣΤΕΡ κ. Κουντούρη Παναγιώτη

 

NO COMMENTS