Τέσσερις καλλιτέχνες ερμηνεύουν Μεμνουνέ Κιαζίμ

Τέσσερις εξαιρετικά ταλαντούχοι καλλιτέχνες που ζουν στη Ρόδο, ερμηνεύουν μοναδικά τραγούδια και μουσική που έχει συνθέσει η Ρόδια συνθέτις και πιανίστα Μεμνουνέ Κιαζίμ.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΔΟΠΑΡ.
Ο τραγουδιστής Στάθης Ραφτόπουλος, η σοπράνο Edita Biliute, ο βιολονίστας Γεώργιος Παπασάββας και η Άννα Νικητιάδη στα κρουστά και το νέι, θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια που έχει συνθέσει και ενορχηστρώσει η Μεμνουνέ Κιαζίμ, η οποία θα τους συνοδεύει και στο πιάνο. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Νίκος Ορφανίδης και η Μεμνουνέ Κιαζίμ.
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023
Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Λίγα λόγια για τη Μεμνουνέ Κιαζίμ
Η Μεμνουνέ Κιαζίμ είναι μία ανερχόμενη συνθέτης και καταξιωμένη πιανίστα από τη Ρόδο. Εχει σπουδάσει πιάνο και σύνθεση δίπλα σε κορυφαίους δάσκαλους και σολίστες, όπως οι Αχιλλέας Κολάσης, Δημήτρης Τουφεξής, Γκούλα Κις, Ακίρο Ιμάη, Αντρέ Γκορόγκ, και φυσικά στη Ρόδο με τον Τάσο Βενετοκλή και την Αιμιλία Μαυρή. Έχει λάβει τα διπλώματα της και εξειδικεύσεις σε Ελλάδα, Ουγγαρία, Γαλλία και Αυστρία, και έχει αναδειχθεί σε μία εξαιρετικά ικανή σολίστα και μία προοδευτική συνθέτη που συνδυάζει την πιανιστική της δεινότητα με την ιδιαίτερη πολιτιστική της ταυτότητα προσφέροντας μοναδικές μουσικές εμπειρίες στο κοινό της. Έχει δώσει πάνω από 200 ζωντανές συναυλίες σε Ρόδο, Σύρο, Αθήνα, Σμύρνη, Αλικαρνασσό και Φρανκφούρτη.

 

 

 

Date

Σεπ 18 2023
Expired!

Time

21:30

Location

Δημοτικό θέατρο

NO COMMENTS