Συναυλία Νατάσας Μποφίλιου στη Ρόδο

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Τέρης Χατζηιωάννου και ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Δώρος Κωνσταντίνου με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούν το κοινό της Ρόδου σε μια μοναδική μουσική παράσταση που συνδυάζεται με την πρωτοβουλία ενίσχυσης του συλλόγου που γράφει αθλητική ιστορία δίνοντας υψηλά παραδείγματα του «Γ. Σ Δωδεκάνησος» – Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο.

Πρόκειται για μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας, κατάφεραν να αφουγκραστούν ακόμη μια φορά τους κραδασμούς της εποχής κι ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους, δημιουργώντας μια νέα μοναδική καλλιτεχνική πρόταση, που ξεχώρισε για την ορμή και το δυναμισμό της.

«Η αποτύπωση της σύγχρονης ιστορίας του αθλητισμού συμπεριλαμβάνει ήδη με χρυσά γράμματα, όχι μόνο τη σημασία που διαδραματίζει ο σύλλογος στην καθημερινότητα των αθλητών μέσα απ’ την οπτική της τοπικότητας, αλλά και την ανάπτυξη δράσεων και πολιτικών που αφορούν γενικότερα το κίνημα της αναπηρίας. Ο δήμος παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια στέκεται αρωγός στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν νίκες και πρωταθλήματα, καθώς η δύναμη της ψυχής τους είναι φάρος για όλους» τονίζει ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης.

Η μοναδική αυτή παράσταση έρχεται στη Ρόδο σε μια διοργάνωση του ΔΟΠΑΡ & της ΔΕΡΜΑΕ με στόχο την ενίσχυση του «Γ. Σ Δωδεκάνησος» την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.30 μ.μ. στο θέατρο μεσαιωνικής τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Μίχαλου & Fantasia Μusic.

Εισιτήρια προπωλούνται BILLYS KIOSK – ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΑΦΡΟΥ & διαδικτυακά στο TICKETPLUS.GR

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ – ΠΙΑΝΟ, ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ – ΤΣΕΛΟ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ – ΜΠΑΣΟ – SYNTH BASS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ – ΤΥΜΠΑΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ – ΣΑΞΟΦΩΝΟ – ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΠΟΥΝΗΣ – ΤΡΟΜΠΕΤΑ, ΦΩΝΗΤΙΚΑ: ΛΗΤΩ ΑΜΠΑΤΖΗ, ΕΛΕΝΗ ΛΕΩΝΗ, STEVE BEKAS, ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ, ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΛΗΣ, MARKETING: ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΣΑΝΗ, MANAGEMENT-ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Date

Σεπ 08 2023
Expired!

Time

21:30

NO COMMENTS