Για μια μοναδική συναυλία, η Ζάλα και ο Βαλ Κράβος στη Ρόδο

Το πιανιστικό ντούο Ζάλα και Βαλ Κράβος έρχεται στη Ρόδο για μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 6 Μαΐου στις 7 το βράδυ, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου, με ελεύθερη είσοδο.

Η Ζάλα και ο Βαλ Κράβος είναι αδέλφια, έχουν έδρα το Λουξεμβούργο και, παρά την πολύ νεαρή ηλικία τους, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς, συναυλίες σε όλο τον κόσμο, παγκόσμιες πρώτες εκτελέσεις καθώς και ηχογραφήσεις. Ακολουθούν και σόλο καριέρα αλλά απολαμβάνουν να εμφανίζονται και μαζί με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στη συναυλία της Ρόδου θα παρουσιάσουν έργα Σούμπερτ, Μπιζέ, Γκριγκ καθώς και δύο έργα του Μιχάλη Βεκιάρη (το ένα από αυτά γραμμένο γι’ αυτούς, βασισμένο σε μεγάλο βαθμό σε μια μελωδία της Δωδεκανήσου και σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση).

Δύο μέρες μετά, τη Δευτέρα 8 Μαΐου, θα έχουν στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου συνάντηση και μουσικές ανταλλαγές με μαθητές του σχολείου που συμμετέχουν στην ομάδα του πιάνου με τέσσερα χέρια.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, με τη στήριξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου. Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το ”Ράδιο Λυχνάρι”.

Date

Μάι 06 2023
Expired!

Time

19:00

Location

Νέα Πτέρυγα Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης
ΡΟΔΟΣ

NO COMMENTS