6ο Φεστιβάλ Σχολικής Οπτικοακουστικής/Κινηματογραφικής Δημιουργίας.

Τα παιδιά εμπνέονται, συνεργάζονται, μαθαίνουν, δημιουργούν, προβάλλουν και επικοινωνούν την καλλιτεχνική τους δημιουργία στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Κινηματογράφος ΠΑΛΛΑΣ, 17:30

Ο Όμιλος «CINE-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για τον οπτικοακουστικό εγγραμματισμό», στο πλαίσιο των δράσεών του με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιήσει το 6ο Φεστιβάλ Σχολικής Οπτικοακουστικής/Κινηματογραφικής Δημιουργίας.

 Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, περιλαμβάνει προβολή οπτικοακουστικού μαθητικού υλικού (ταινίες μικρού μήκους μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, εκπαιδευτικά βίντεο, μουσικά σποτάκια κ.ά.), δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες  από 10 σχολικές μονάδες Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Το φεστιβάλ φιλοξενεί με χαρά και ένα πολύ ενδιαφέρον, γευστικό… ντοκιμαντέρ, παραγωγή της δραστήριας κινηματογραφικής ομάδας του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας Σύρου. Πριν τις προβολές οι δημιουργοί, μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικοί, θα παρουσιάσουν με λίγα λόγια την καλλιτεχνική τους δημιουργία.

Το πρόγραμμα προβολών, το οποίο απευθύνεται κυρίως στην εκπαιδευτική κοινότητα, είναι ανοιχτό για θέαση και στο ευρύ κοινό, θα διανεμηθεί κατά την είσοδο στον κινηματογράφο.

 Ευχαριστούμε θερμά τον κινηματογράφο ΠΑΛΛΑΣ, που για άλλη μια φορά, είναι υποστηρικτής του έργου μας, τον χορηγό επικοινωνίας ραδιόφωνο Λυχνάρι 91, 4 fm, καθώς και το πολιτιστικό περιοδικό ΛΩΤΟΣ και το Κ.Π.Ε Πεταλούδων για την υποστήριξη.

Date

Ιούν 16 2023
Expired!

Time

17:30

NO COMMENTS