Παρουσίαση βιβλίου

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του ΔΟΠΑΡ σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Ρόδου και τις εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζει τον συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα και το νέο του βιβλίο με τίτλο: «κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω».
Το μυθιστόρημα πραγματεύεται τις δύσκολες συνθήκες, τα εμπόδια και τα στερεότυπα που καλείται να υπερβεί η Μενεξιά – κεντρική ηρωίδα – στην προσπάθειά της να κερδίσει το δικαίωμα στην ζωή με ταυτότητα.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με τη συμμετοχή του συνόλου λαϊκής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, που θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση.
Προλογίζει η οικονομολόγος και συγγραφέας κ. Γιώτα Παρισίδη. Ο συγγραφέας κ. Κώστας Κρομμύδας, με αφορμή το βιβλίο θα θίξει θέματα που αφορούν στην κοινωνική θέση της γυναίκας τις προηγούμενες δεκαετίες και σήμερα, καθώς και την αναγνώριση της ανάγκης για γκρέμισμα των στερεοτύπων που χειραγωγούν και χαλιναγωγούν τις γυναίκες.
Η κόρη του σπουδαίου στιχουργού Κώστα Βίρβου, Αναστασία Βίρβου θα μιλήσει με αφορμή το βιβλίο για τον πατέρα της και τα τραγούδια του ως μαρτυρίες μιας εποχής.
Η προϊσταμένη του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου – ΔΟΠΑΡ κ. Ειρήνη Συμιακού θα απευθύνει χαιρετισμό.
Σας περιμένουμε!

 

Date

Μάι 28 2023
Expired!

Time

19:00

Location

Μουσικό Σχολείο Ρόδου

NO COMMENTS