29ο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Πάσχα 2022

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Ρόδου αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τον παλμό της σημερινής κοινωνίας και ειδικότερα της νεολαίας, διοργανώνει στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εκδηλώσεων αγώνες ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ακαδημιών και των συλλόγων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, CHAMPION KYΠΡΟΥ, ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΥ, Α.Σ ΦΟΙΒΟΥ Κ,ΗΡΑΚΛΗ Μ. και ΑΣΤΕΡΑ ΠΑΣΤΙΔΑΣ
Σκοπός της διοργάνωσης, εκτός από τα οφέλη της άθλησης και της ψυχαγωγίας που αποκομίζουν οι μικροί αθλητές με την συμμετοχή τους, είναι και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων, η οποία καθιστά την αθλητική αυτή διοργάνωση παράγοντα ευρύτερης σύσφιξης των σχέσεων με τα γειτονικά νησιά μας με γνώμονα την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και κατ’ επέκταση την προβολή του νησιού μας όχι μόνο ως τουριστικού αλλά και ως αθλητικού προορισμού με τη διεξαγωγή αγώνων που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των αθλημάτων.
Υποχρέωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση αποτελεί η προσκόμιση των καταστάσεων συμμετοχής με την υπογραφή ιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου ή ιατρού γενικής ιατρικής) πριν από τους αγώνες .
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 25/04/2022 μέχρι 28/04/2022. Στις ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

O Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ

COLIADIS ALEXANDRE-BASILΕ

Date

Μαρ 25 2022 - Μαρ 28 2022
Expired!

NO COMMENTS