Βιογραφικά των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου

Αντώνης Β. Καμπουράκης

Ο Αντώνης Β. Καμπουράκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1967, γιος του Βασίλη και της Βαλασίας.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και πρόεδρος του Συνδέσμου Ενώσεων Ξενοδόχων Δωδεκανήσου. Διετέλεσε Προεδρεύων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Είναι μέλος εδώ και πολλά χρόνια του ΔΣ του ΕΟΤ.
Είναι επίτιμος πρόξενος του Βελγίου στα Δωδεκάνησα.
Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Πλιάκα και έχουν τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο.

Βυρίνης Αθανάσιος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού & Δημοσίων – Διεθνών Σχέσεων

Ο Αθανάσιος Βυρίνης του Γεωργίου και της Γαρυφαλλιάς γεννήθηκε στη Μελβούρνη Αυστραλίας και είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου από το 1971. Σπούδασε στο Μαθηματικό Ιωαννίνων, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Διασφάλιση Ποιότητας» και του μεταπτυχιακού στις «Σπουδές στην Εκπαίδευση» του ΕΑΠ.  Ίδρυσε το Φροντιστήριο «Ορόσημο» το 1992 και σήμερα είναι συνιδιοκτήτης δύο εκπαιδευτικών οργανισμών στην πόλη της Ρόδου. Διετέλεσε Πρόεδρος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Β΄Βάθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου επί σειρά ετών και έχει διοργανώσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και διαλέξεων. Έχει υλοποιήσει προγράμματα εξ αποστάσεως ενισχυτικής διδασκαλίας σε ακριτικά νησιά της Δωδ/σου. Είναι αντιπρόσωπος στο πανελλαδικό όργανο του κλάδου των Φροντιστών Εκπαιδευτικών (ΟΕΦΕ) από το 1998. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ Τριτέκνων νήσου Ρόδου και μέλος του ΔΣ της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων νήσου Ρόδου. Ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας «Άκαπνη Ρόδος» και Πρόσκοπος επί σειρά ετών.  Είναι παντρεμένος με τη διαιτολόγο Ματίνα Πουλλή, με την οποία έχει αποκτήσει τρία κορίτσια.

Δράκος Στέφανος

Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων & Υπηρεσίας Δόμησης
Ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου.

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα της Υπολογιστικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Swansea και στον Τομέα των Οικονομικών Μαθηματικών στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου York.
Με την ολοκλήρωση της διδακτορικής του διατριβής, που αφορούσε στην «Ανάπτυξη αλγορίθμου πεπερασμένων στοιχείων ελαστοπλαστικής
συζευγμένης στερεοποίησης με εφαρμογή σε ανοικτές και υπόγειες
εκσκαφές», αναγορεύτηκε από το Α.Π.Θ. Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός.
Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 28 Απριλίου του 1973 και έχει καταγωγή από τρία νησιά της Δωδεκανήσου, τη Ρόδο, τη Σύμη και την Κάλυμνο. Μεγάλωσε στις γειτονιές της Μητροπόλεως και της Αγίας Αναστασίας και τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια – κατά περίπτωση – φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο
Ρόδου, γνωστό ως «Καζούλλειο», στο 4ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο Ρόδου.
Γονείς του είναι η Μαρία Μαλλιαράκη με καταγωγή από την ακριτική Σύμη και ο Ιωάννης Δράκος με καταγωγή από την Κάλυμνο.
Ο Δρα. Στέφανος Ι. Δράκος, έχει συγγράψει πλήθος δημοσιεύσεων, σχετικά με τη μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων, την τεχνητή νοημοσύνη, τη διάνοιξη σηράγγων σε αστικό περιβάλλον και την προσομοίωση γεωτεχνικών
προβλημάτων με μη γραμμική συμπεριφορά. Είναι κριτής σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού και συνδιοργανωτής παγκόσμιων συνεδρίων.
Την 7η Οκτωβρίου 2016 του απονεμήθηκε από τον παγκοσμίως κορυφαίο ακαδημαϊκό εκδοτικό οίκο “Taylor & Francis” το “Engineering & Technology Readers Award 2016”, για ερευνητικό του δημοσίευμα, που αφορούσε στην ποσοτικοποίηση της αβεβαιότητας σε προβλήματα γεωμηχανικής.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά, ξεκίνησε το 1992, με την εγγραφή του στη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ.
Το 1998, εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων της Βόρειο Ανατολικής Αγγλίας.
Το 2006, εκλέχτηκε με την παράταξη της Ν.Δ. Γραμματέας της
Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και Αντιπρόεδρος
του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Δωδεκανήσου.
Το 2009, εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών
Δωδεκανήσου.
Το 2010, έλαβε μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και εξελέγη
πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου, με συντριπτικό ποσοστό.
Το 2013, εξελέγη πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος από τη Δωδεκάνησο για το Εθνικό Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το ίδιο έτος ήταν υπ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.
Στις 18 Μαΐου του 2014, συμμετείχε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο λαός της Ρόδου, τον τίμησε με τη ψήφο του και τον κατέταξε στην 1η θέση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του.
Τον Ιανουάριο του 2015, έπειτα από απόφαση του τότε προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού της Ελλάδος Αντώνη Σαμαρά, συμμετείχε για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου, ως υποψήφιος Βουλευτής και στις 4 Ιουλίου του 2017 ολοκλήρωσε επιτυχώς την ένταξή του στο Μητρώο Στελεχών που συνέστησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ εντάχθηκε ως μέλος και στον Τομέα Υποδομών και Μεταφορών του κόμματος.
Μάθετε περισσότερα για τον Δρα. Στέφανο Ι. Δράκο εδώ: www.sdrakos.net

Καμπούρης Ιωάννης

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Ο Γιάννης Καμπούρης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1967. Γονείς του είναι ο Διαγόρας και η Ειρήνη Καμπούρη. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μαντικού και έχουν ένα γιο.
Απόφοιτος του WESTMININSTER COLLEGE στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, THE ROYAL INSTITUTE OF PUBLIC HEALTH & HYGIENE στην Υγιεινή τροφίμων και διαχείριση τροφών.
Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Ρόδου και Πρόεδρος Βατίου.

Καμπούρης Τηλέμαχος

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών & Ενεργειακών Επενδύσεων

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986. Είναι γιος του Ιωάννη Καμπούρη, τουριστικού πράκτορα και της Ελένης Καβάδα, δασκάλας.
Είναι μέτοχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της “Travel world” Α.Ε. (Travel Exchange) με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον τομέα του Τουρισμού.
Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μέλος της ΕΑΝΔΙΡ (Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου). Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθηνών -Πειραιώς (2014-2017).
Εργάστηκε εθελοντικά στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών για δυο χρόνια.

Καραταπάνης Σάββας

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε στη Ρόδο, με καταγωγή από το Γεννάδι και την Απολακκιά. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι γιατρός, Διευθυντής Αναισθησιολογίας στο ΕΚΑΒ και παλαιότερα στο Γ.Ν. Ρόδου.
Προσέφερε τις υπηρεσίες του στα Νοσοκομεία Αγίου Σάββα, Λέρου, Καλύμνου και στα Περιφερειακά Ιατρεία Κάσου και Καστελόριζου.
Επί σειρά ετών προσέφερε τις υπηρεσίες του στο ΕΚΑΒ Ρόδου, στο τμήμα Αεροδιακομιδών.
Διετέλεσε συνδικαλιστικός εκπρόσωπος σε όλα τα Νοσοκομεία που υπηρέτησε.
Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ρόδου.
Διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Ρόδου, όπου είχε ιδιαίτερη παρουσία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής.
Είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, όπου διετέλεσε και Αντιπρόεδρος.

Καραμαρίτης Νικόλαος

Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας & Καθημερινότητας του Πολίτη

Από το 1989 έως και σήμερα, ο Νίκος Καραμαρίτης εργάζεται ως Χειρουργός Οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο που διατηρεί στη Ρόδο και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.
Από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε Διοικητής στο Β’ ΠΕΣΥΠ (ΔΥΠΕ) Νοτίου Αιγαίου.
Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και το Φεβρουάριο του 2017, ως
Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της ΠΝΑΙ, θέσπισε κίνητρο ύψους €450 σε γιατρούς που επιθυμούν να στελεχώσουν άγονα και προβληματικά ιατρεία. Την ίδια περίοδο διετέλεσε Πρόεδρος στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της οποίας χρηματοδοτήθηκαν δράσεις για την ιατρική φροντίδα των κατοίκων απομακρυσμένων νησιών.
Από τις 24 Μαρτίου του 2017 έως και σήμερα, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΝΑΙ επέκτεινε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όλα τα Δωδεκάνησα αυξάνοντας τον αριθμό των δικαιούχων από 300 σε 5.000.
Το 2007 τιμήθηκε για την τοποθέτηση έξι παιδιών σε ανάδοχες οικογένειες από τις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας του Νοτίου Αιγαίου.

Κιαχαγιά-Μαγιόγλου Τσαμπίκα

Αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Πολιτισμού & Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας

Η Τσαμπίκα Κιαχαγιά – Μαγιόγλου γεννήθηκε στον Αρχάγγελο και μεγάλωσε στην Ιαλυσό. Είναι παντρεμένη με τον Τσαμπίκο Μαγιόγλου και έχουν μια κόρη.
Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων ΤΕΙ Χαλκίδος. Μιλάει Αγγλικά.
Συμμετείχε σε διάφορες εθελοντικές δράσεις όπως τα Special Olympics στη Ρόδο, festival ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της ΜΚΟ Act Up κ.ά.
Υπήρξε ενεργό μέλος των πολιτιστικών ομάδων του Δήμου Ιαλυσού.
Ασχολείται με τα κοινά από τα μαθητικά της χρόνια.
Συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο Νομού Δωδεκανήσου, ήταν μέλος του ΔΣ του συλλόγου Φοιτητών ΤΕΙ Χαλκίδας με συμμετοχή στην 1η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Παιδείας, και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου νεολαίας Ιαλυσού.
Είναι εκλεγμένο μέλος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.
Τα τελευταία 19 χρόνια εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, σε διοικητική θέση.

Κολιάδης Αλέξανδρος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Λινδίων και Πρόεδρος ΔΟΠΑΡ και Πρόεδρος ΔΕΡΜΑΕ και Πρόεδρος ΠΡΟΤΟΥΡ

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1975 από Έλληνα πατέρα και Ισπανίδα μητέρα. Είναι παντρεμένος με τη Λαμπρινή και έχει δύο παιδιά, τη Βερόνικα και τον Αλέξανδρο.
Είναι απόφοιτος Πανελλήνιας Σχολής Ξεναγών. Είναι πρόεδρος του Σωματείου Ξεναγών Δωδεκανήσου. Έχει διατελέσει και ως αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών. Από το 2008 μέχρι το 2015 έχει συνεργαστεί με τις ποδοσφαιρικές ομάδες ΠΑΟ, ΑΕΚ και Ηρακλή ως επίσημος μεταφραστής και βοηθός προπονητή. Για μια διετία εργάστηκε στο Κατάρ όντας μέλος τεχνικού επιτελείου της Ομάδας Al Rayyan. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ξεναγός και είναι προπονητής σε τοπική ομάδα. Μιλάει Άριστα Ισπανικά και Αγγλικά.

Μανέττας Βασίλειος

Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης & Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Κτηματολογίου & Δημοτικής Ενότητας Αφάντου

Ο Βασίλειος Μανέττας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1962. Είναι απόφοιτος
του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» και κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης.
Είναι γνώστης της Ιταλικής γλώσσας.
Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη-Ευαγγελία πτυχιούχο της φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, και τον Γιάννη πτυχιούχο της σχολής Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αφάντου και αντιπρόεδρος
του δημοτικού συμβουλίου 2006-2010.
Είναι Υποδιευθυντής στο Γενικό Λύκειο Αφάντου.

Σεΐτης Μιχαήλ

Αντιδήμαρχος Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Αποδήμων Ροδίων & Αθλητισμού

Ο Μιχάλης Σεΐτης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1987.
Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, παραολυμπιονίκης στίβου.
Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό ήταν σε ηλικία 5 ετών. Από τα 16 του χρόνια ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στίβου.
Είναι κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 400μ, καθώς και κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.
Το 2017 βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Σοκορέλος Μιχαήλ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1957. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Λούπη και έχουν τρεις γιούς, τον Βλάση, τον Σωτήρη και τον Αλέξανδρο.
Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Λύκειο και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από τους πρώτους, το 1975.
Υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία ως έφεδρος Αξιωματικός, από το 1982 έως το 1984, στο 251 ΓΝΑ, και στην 117 ΠΜ στη Μοίρα 339 Αναχαίτισης ως προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, υπηρέτησε στο Νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ, όπου και έλαβε την ειδικότητα του χειρουργού ορθοπεδικού.

Σταμάτης Παναγιώτης

Αντιδήμαρχος Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων

Ο Δρ. Παναγιώτης Ι. Σταμάτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο όπου και κατοικεί μόνιμα (Δαματριά). Είναι Καθηγητής Παιδαγωγικής Επικοινωνίας, στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει πραγματοποιήσει μακροχρόνιες σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής, με έμφαση στη προσχολική και σχολική εκπαίδευση. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου αποκομίζοντας τεράστια διδακτική και διοικητική εμπειρία. Κατά την πανεπιστημιακή του θητεία πραγματοποίησε σειρά ερευνών, τις οποίες έχει δημοσιεύσει σε έγκριτα, διεθνή, επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Επίσης, έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις του σε δεκάδες πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, επιμελήθηκε συλλογικούς τόμους, συνέγραψε και δημοσίευσε βιβλία στην Ελλάδα και τις Η.Π.Α. ενώ, παράλληλα, ανέπτυξε συνεργασίες με Καθηγητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ευρώπης, πολλά από τα οποία έχει επισκεφθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Παράλληλα με την ερευνητική και συγγραφική του δραστηριότητα, διδάσκει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και άλλων Πανεπιστημίων καθώς και σε επιμορφωτικά προγράμματα για εκπαιδευτικούς. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε συμβούλια και επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, έχει υπηρετήσει από θέσεις ευθύνης την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει συμμετάσχει σε Διοικητικά Συμβούλια με διάφορες ιδιότητες. Για το έργο και την προσφορά του στην παιδεία και στην ανάδειξη του ροδιακού πολιτισμού έχει λάβει, διαχρονικά, τιμητικές διακρίσεις.

Παπαοικονόμου Βασίλειος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1956. Είναι παντρεμένος με την Εύη Χατζηγεωργίου, φαρμακοποιό, και έχουν τέσσερα παιδιά.
Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στη Ρόδο.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κρεμαστής τα έτη
1995–1998, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πεταλούδων τα έτη 2003–2006, στη διάρκεια των οποίων έλαβε τις θέσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.
Επίσης διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».

Πατσάης Γεώργιος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού και Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου

Ο Γιώργος Πατσάης είναι παντρεμένος με τη Παρασκευή Δημήτρα και έχουν ένα παιδί. Είναι Πτυχιούχος Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Ρώμης. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην Ιταλία, στην κλινική Policlinico Tor Vergata της Ρώμης, στην Αγγλία στην κλινική Birmingham Dental Clinic και στη Γαλλία, στο Dental Clinic Center του Μόντε Κάρλο όπου και εξειδικεύτηκε στην αισθητική προσθετική. Από το 2010 εξασκεί το επάγγελμα του στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.
Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δράσεις με φιλοπεριβαλλοντικό σκοπό και σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως τους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου.

Πάττα-Αποστολίδη Ευδοκία

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πρωτογενούς Τομέα, Οικολογίας & Ισότητας Φύλων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιαλυσό της Ρόδου.
Έχω τρεις υπέροχους γυιους για τους οποίους και καμαρώνω πολύ και ένα μικρότερο γυιο αγαπημένο εγγονούλη.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου μου ξεκίνησε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Μέσα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων πήρα τις καλύτερες εμπειρίες και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις.
Η προσπάθεια να βελτιωθεί το σχολείο και η βοήθεια που χρειάζονται οι δάσκαλοι στο έργο τους είναι ότι καλύτερο.
Ξεκίνησαμε την  Ένωση Συλλογών Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ιαλυσού με μέλη του από όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δεύτεροβαθμιας Εκπαίδευσης με πολλές κοινές δράσεις.
Η οικογένεια και το σχολείο είναι η αρχή στο ξεκίνημα της ζωής των παιδιών μας και για ένα καλύτερο κόσμο.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βρέθηκα αργότερα στον πρώην Δήμο Ιαλυσού εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος.
Υπηρέτησα 3 τετραετίες στον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας στις Σχολικές Επιτροπες και στον Πολιτιστικό Οργανισμό ΜΕΚΤΟ του Δήμου Ιαλυσού με πάρα πολλές και σημαντικές Εκδηλώσεις τα χρόνια εκείνα.
Μια προσπάθεια διατηρήσεις των εθίμων μας και στην συνέχεια να ξεκινήσουμε νέα πράγματα.
Άναδοχη Αγκαλιά, Γυναικείο τμήμα μπάσκετ Ιαλυσού και μέλος σε πολλές επιτροπές.
Πάντα η σκέψη μου ήταν πώς μπορούμε να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι να αλλάξουμε τον κόσμο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας.
Εκλεγμένη πλέον στον ενιαίο Δήμο Ρόδου  αισθάνομαι δικαιωμενη από την βοήθεια, την αγάπη και την εμπιστοσύνη  του κόσμου στο πρόσωπο μου.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να αλλάξουμε νοοτροπίες και να δώσουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας γιατί το μέλλον τους ανήκει και γιαυτό πρέπει να παλέψουμε όλοι.

Πετρίδης Ηλίας

Αντιπρόεδρος ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Ο Ηλίας Πετρίδης γεννήθηκε το 1965 στα Μάσσαρη της Ρόδου. Ο πατέρας του Απόστολος κατάγεται από το χωριό των Απολλώνων. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου το 1982.
Είναι οδηγός τουριστικών λεωφορείων.
Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις Δημοτικές Εκλογές με την  ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Η Ρόδος Μπροστά». Το 2019 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, και ως μέλος της δημοτικής αρχής, είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων, Αντιπρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.  Εκτελεστικό Μέλος της ΔΕΡΜ.Α.Ε και εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου για τα σχολικά συμβούλια.
Ομιλεί την αγγλική και ιταλική γλώσσα.
Διαμένει μόνιμα στα Μάσσαρη, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Σπανός Αναστάσιος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Σπανός Παπαγιάννης του Νικολάου γεννήθηκε και κατοικεί στα Αφάντου. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Σπυριδούλας, απόφοιτης Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και του Νικόλα, αποφοίτου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Είναι Πτυχιούχος του European College for Tourism Studies στο Hospitality Management και κάτοχος πτυχίου του προγράμματος Bachelor of Science in Hospitality Management.
Είναι αυτοδημιούργητος τουριστικός επιχειρηματίας και ξενοδόχος. Διατηρεί επιχείρηση Ενοικιάσεως Αυτοκίνητων συμμετέχοντας παράλληλα και σε άλλες επιχειρήσεις.
Είναι μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου από το 1985.
Διετέλεσε επί τέσσερις (4) τετραετίες αιρετό μέλος του Δ.Σ του Ε.Β.Ε.Δ στο τουριστικό τμήμα.
Είναι δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου εκλεγμένος με την παράταξη του Χατζή Χατζηευθυμίου.
Είναι μέλος του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.
Είναι μέλος του Δ.Σ του Π.Ρ.Ο.ΤΟΥΡ.
Είναι μέλος της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου.
Διετέλεσε πρόεδρος στο Ίδρυμα Κολυμπίων (Κ.Α.Φ.Κ.Α) κατά την περίοδο 2004-2006.
Το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στον πρώην Δήμο Αφάντου.
Διετέλεσε για δύο (2) θητείες μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου Α.Ε.Ρ.Α Αφάντου.
Από τα εφηβικά του χρόνια ανέπτυξε πλούσια πολιτική δράση, στις τάξεις της Ν.Δ.
Διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για πάνω από δέκα χρόνια.
Εκλεγμένο μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε Δωδεκανήσου επί σειρά ετών ασκώντας τα καθήκοντα του Επικεφαλής Παραγωγικού – Τουριστικού τομέα.
Διεύθυνε με εξαιρετική επιτυχία το γραφείο τύπου της Ν.Ο.Δ.Ε ασκώντας παράλληλα τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τύπου.

Σπυρόπουλος Σπυρίδων

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Νέων Τεχνολογιών & Πληροφορικής και Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΡ

Γεννήθηκε το 1976 στη Ρόδο και μεγάλωσε σε αυτήν. Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες.  Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Ρόδου (Καζούλειο) το 1994 και το 1999 ολοκλήρωσε τις σπουδές μου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Α.Τ.Ε.Ι  ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τα τελευταία 20 χρόνια ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ διατελεί Οικονομικός Διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων. Από το 2005 έως το 2007 διετέλεσε  διευθυντής στα ΚΕΚ ΑΚΜΩΝ. Το 2019 εκλέχθηκε  πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών της Ρόδου (ΕΛΦΕΕ) . Παράλληλα είναι  και μέλος των αντιπροσώπων της Ένωσης Λογιστών  στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών. Έχει ενεργό συμμετοχή στο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου των ανατολικών συνοικιών της πόλης μας (ΑΠΟΠΕΣ) και διετέλεσα δυο χρόνια γραμματέας του συλλόγου τριτέκνων.
Το ενδιαφέρον και η αγάπη του για την Ρόδο,  τον  ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Έτσι, το 2014 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση με την παράταξη του κ.Χατζή  Χατζηευθυμίου. Εξελέγχθηκε πρώτος σε ψήφους και συμμετείχε ως μέλος στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου για την περίοδο 2014-2019.
Το 2019 θέτει υποψηφιότητα εκ νέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη θέση του δημοτικού συμβούλου Ρόδου και σήμερα ως μέλος της παράταξης της δημοτικής αρχής βρίσκεται στην θέση αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΡ και εντεταλμένου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νέων Τεχνολογιών & Πληροφορικής, καθώς και της λειτουργίας της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Δήμου Ρόδου.

Κωνσταντίνος Ταρασλιάς

Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Τύπου και Εθιμοτυπίας

Γεννημένος το 1965 στην Ρόδο, αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου καθώς και από το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Σχεδιασμός και Οργάνωση Σχολικών Μοντέλων». Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής και γνωρίζει γερμανικά και γαλλικά.
Έχει αναπτύξει πλούσια επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική, δραστηριότητα. Εργάζεται ως δάσκαλος στην Ρόδο από το 1989.
Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Χατζημιχαήλ και έχουν δύο γιους, τον Σωτήρη-Μιχαήλ και τον Εμμανουήλ-Άγγελο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Διετέλεσε 6 ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, ΡΟΑ, Παιδική Θεατρική Σκηνή, ΧΕΝ Ρόδου, Μέλος Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου Παιδ.Ακαδημίας Ρόδου, Υπεύθυνος ΔΑΠ ΝΔΦΚ Παιδ. Ακαδημίας Ρόδου, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Μέλος Δ.Σ. Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων,

Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Εκλεγμένος σύνεδρος στις Γεν Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, Αιρετός ΠΥΣΠΕ Δωδ/σου (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπ/κων Α΄θμιας Εκπαίδευσης) , Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ (Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπ/κων Α΄θμιας Εκπαίδευσης), Μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Δωδ/σου, Γενικός γραμματέας ΝΟΔΕ ΝΔ Δωδ/σου.
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ροδίων και μέλος Δημαρχιακής επιτροπής. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Ροδίων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Ροδίων 2007-2010.
Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής Δημόσιας Κρατικής Βιβλιοθήκης Ρόδου, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρόδου, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Μέλος Δ.Σ. Δημοτ. Οργαν. Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου 2011 -2014.

Τριάντος Γιώργος-Ευθύμιος

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας (πλην του Τομέα Ισότητας Φύλων), Προστασίας Τρίτης Ηλικίας & Κοινωνικής Πρόνοιας

Ο Γιώργος-Ευθύμιος Τριάντος του Νικολάου γεννήθηκε στη Ρόδο και είναι πατέρας δύο κοριτσιών (Άννα-Μαρία ειδικευόμενη Χειρουργικής, και Αναστασία πρωτοετής φοιτήτρια Ιατρικής).
Τελείωσε το Βενετόκλειο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, θήτευσε στο Αγροτικό Ιατρείο Αγ. Ισιδώρου και ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Ρόδου. Επιπλέον, ήταν στο 401 ΓΣΝΑ και την Α’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διδάκτορας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανέλαβε θέση Επιμελητή Β’ στο Νοσοκομείο Ρόδου (1994-1999). Στη συνέχεια συνέχισε τη λαμπρή του καριέρα ως Διευθυντής Χειρουργικής στο Κ.Θ. Λέρου (1999-2007), Διευθυντής ΕΣΥ στο Γ.Ν. Ρόδου (2007-2016), Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΓΝ Ρόδου (2014-2015), και είναι Συντονιστής Διευθυντής Α’ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Ρόδου από το 2016. Επιπλέον, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ Ρόδου, εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Μέλος του ΔΣ του ΓΝ Ρόδου, Ιδρυτικό μέλος της ΑΜΚΕ Πρωτοβουλία Κοινόν Δωδεκανησίων και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ρόδου.
Υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” και της Ελληνο-Αμερικανικής Εταιρείας Επείγουσας Ιατρικής στο Νοσοκομείο New York Queens Hospital. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και πολλών Επιστημονικών Εταιριών της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Είναι πρώην αθλητής και μέλος Δ.Σ. του Α. Ο. Κολοσσός, του Διαγόρα Ρόδου, ΑΣΙΑΘΡ, και ΠΟ Αγίου Ισιδώρου.
Μιλάει Άριστα Αγγλικά και Ιταλικά, και κατέχει πιστοποίηση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και software.

Τσίκκης Δημήτριος

Πρόεδρος ΔΕΥΑΡ

Δημήτριος Τσίκκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1966, είναι γιός του Νικολάου και της Ελένης Τσίκκη, και αδελφός του Θωμά Τσίκκη και της Καλλιόπης Τσίκκη – Φαρμακίδη. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Μοσχή και έχουν δύο γιούς. Είναι Στέλεχος διοίκησης στην πολυεθνική εταιρία ISS. Μιλάει Αγγλικά και έχει πιστοποίηση στη διοίκηση – διαχείριση λιμενικών εγκαταστάσεων.
Είναι πιστοποιημένος GDPR officer από το 2018. Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην διαχείριση κρίσεων.
Είναι εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ρόδου από το 2014. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Νέων Τεχνολογιών, Διαύγειας & Διαφάνειας στο Δήμο Ρόδου κατά τα έτη 2018 – 2019.
Διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. στην ΔΕΥΑΡ από το 2014 έως το 2017. Είναι μέλος της γενικής συνέλευσης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Είναι αναπληρωματικό μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ρόδου.

Φλοσκάκης Νεκτάριος

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων και Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου

Νεκτάριος Φλοσκάκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1970. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.
Είναι εκπρόσωπος του σωματίου Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μοτό Ρόδου, στην Πανελλήνια ομοσπονδία ΕΟΒΕΑΜΜ.
Είναι αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου Μ.Α.Σ Αναγέννηση Έμπωνας.
Είναι εκπρόσωπος του αγροτικού συνεταιρισμού Έμπωνας στην ΠΑΣΕΓΕΣ.
Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο Γυμνάσιο Ρόδου και του ΤΕΛ Ρόδου του τμήματος μηχανολόγων.
Είναι εθελοντής πυροσβέστης στο εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Ατταβύρου και μέλος στην Πανελλήνια ένωση εθελοντών πυροσβεστών Ελλάδος.
Υπήρξε διοικητικό μέλος του σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μοτό Ρόδου στην θέση του Αντιπροέδρου για 6 έτη.
Διετέλεσε 4 χρόνια τοπικός σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Έμπωνας στον πρώτο ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο Ρόδου.